İranlı turistler Van'da köpük partisiyle serinliyor - Son Dakika
Turizm

İranlı turistler Van'da köpük partisiyle serinliyor

Yaz tatilini Van'da geçiren İranlı turistler, Akdeniz sahillerini aratmayan köpük partisiyle serinliyor. İranlılar rejimin sert tutumu nedeniyle yaz tatillerinde çoğunlukla farklı ülkeleri tercih ediyor.

09.08.2023 09:57  Güncelleme: 12:22

Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken, çevre illerin yanı sıra İran'dan gelen turistler Van Gölü'nün sodalı suyunda serinliyor.

KÖPÜK PARTİLERİ DÜZENLENİYOR

Sıcaktan bunalan vatandaşlar, serinlemek için Van Gölü'nü tercih ederken, yaz tatilini değerlendirmek için Van'ı tercih eden İranlı turistler ise havuz başında düzenlenen köpük partileriyle eğlenceli zaman geçiriyor.

AKDENİZ SAHİLLERİNİ ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER

Türkçe ve Farsça müzikler eşliğinde yapılan köpük partisine katılan İranlı turistler, bir yandan dans ederken bir yandan da serinlemenin keyfini yaşadı. Akdeniz sahillerini aratmayan köpük partisiyle turistler eğlencenin keyfini çıkarıyor.

KENTİ ÇOK SEVİYORLAR

Van'ı çok sevdiklerini ve her fırsatta geldiklerini aktaran İranlı turistler, aşırı sıcaklardan bunaldıklarını ve bu nedenle havuz başında serinlediklerini söylediler.

İşte köpük partisinden kareler;

Kendi ülkelerinde yapamadıklarını Van'da yapıyorlar! İranlı turistlerden köpük partisi
Kendi ülkelerinde yapamadıklarını Van'da yapıyorlar! İranlı turistlerden köpük partisi
Kendi ülkelerinde yapamadıklarını Van'da yapıyorlar! İranlı turistlerden köpük partisi
İranlı turistler Van\'da köpük partisiyle serinliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm İranlı turistler Van'da köpük partisiyle serinliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Vatan Sever: eskiden Gaziantep'te İran pasajı vardı ve buraya gelip eşya satarlardı bunlar bizim paramız kıymetli ve alım gücümüz var diye. Şimdi devir değişti ve ülkenin doğusu batısı hepsi yabancıların oldu. Halkımız sadece gelene hizmet edip 1-2 kuruş alabilirse şükür ediyor. Nereden Nereye Nereden Nereyeeee geldi Türkiye 79 9 Yanıtla
  • Paravan Hesap: İranlı kadınlar da Arapların çoğu zaten Cehennem kurulunda deseler önce makyajımızı yapalım derler. 63 13 Yanıtla
    Selim Kayisi: Tek sen müslümansın 28 8
  • Hasan Yılmaz: İnşallah kapilar kapanırsa iranlilrdan kurtuluruz 34 12 Yanıtla

Advertisement