Ankara Büyükşehir'den Atatürk Çiçekli Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir'den Atatürk Çiçekli Öğretmenler Günü Kutlaması

Ankara Büyükşehir\'den Atatürk Çiçekli Öğretmenler Günü Kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentli öğretmenlerin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Atatürk Çiçeği ile kutladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş,  sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Gelecek değerli öğretmenlerimizin eseri olacak. Sonsuz özveriyle yarınlarımızı aydınlatan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

24.11.2022 17:36  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentli öğretmenlerin '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Atatürk Çiçeği ile kutladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş,  sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Gelecek değerli öğretmenlerimizin eseri olacak. Sonsuz özveriyle yarınlarımızı aydınlatan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Başkentin merkez ilçelerinde bulunan yaklaşık bin 590 okulu ziyaret ederek, okul müdürü ve öğretmenlere ANFA Bitki Evi'nde yetiştirilen Atatürk Çiçeği başta olmak üzere sıklamen, kalanchoe ve begonya takdim etti.

Öğretmenler Günü'nde çiçek hediye edilen okul müdürleri duygularını, şu sözlerle dile getirdi:

Zeki Dağlı: "Bu özel günde Büyükşehir bizi unutmadı ve bu nezaketle bize çiçek hediye etti. Bu hatırlanma beni duygulandırdı, teşekkür ediyorum."

Ethem Külük: "Öncelikle öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu güzel çiçeklerle hatırlandığımız için de teşekkür ediyorum."

Yaşar Keskin: "Öğretmenlik mesleği manevi olarak yüksek bir meslek. Geleceğin insanlarını yetiştiriyoruz. Bu günü bize tahsis edilmesi bizi mutlu etti. Bu güzel çiçekleri hediye ettikleri için teşekkür ederim."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir'den Atatürk Çiçekli Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement