Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke'de Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke'de Halkla Buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ve Tufanbeyli’nin ardından Saimbeyli ve Feke’de halkla buluştu.

14.12.2022 14:01  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ve Tufanbeyli'nin ardından Saimbeyli ve Feke'de halkla buluştu.

Başkan Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke'de köyleri gezip sorunları dinledi.

Hayata geçirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi veren Karalar, üreticilere mobil güneş enerjisi paneli; gençlere ve çocuklara spor malzemesi; ihtiyaç sahibi vatandaşlara da Halk Kart dağıttı.

"KIRSAL KALKINMA ÇOK ÖNEMLİ"

Saimbeyli'nin köylerinde halkla buluşan Başkan Karalar, koyun keçi besleyen, bal üreten insanların yaşadığı zorlukları bildiğini belirterek, "Onlar kırsalda, karda kışta ailelerinin rızkını sağlamaya çalışan, dağlarda, ovalarda telefonlarını kullanamayan, aydınlanmaları bulunmayan, uzun süre çocuklarıyla iletişim kuramayan vatandaşlarımız. Mobil güneş enerjisi panelleriyle bu sorunlar çözülecek. Üreticilerimizi her konuda desteklemeye, onların daha güçlü hale gelmesini sağlamaya yönelik çalışmalarımızı artırarak sürdürmeye kararlıyız. Kırsal kalkınmaya büyük önem veriyoruz. Tarımın ne denli önemli olduğu son yıllarda bütün dünyada bir kez daha ortaya çıktı" dedi.

Daha sonra Feke'ye geçen Karalar, Feke'de ve köylerinde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini, üreticiyi desteklediklerini söyledi. Hizmet ederken asla ayrım yapmadıklarını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, kime oy verirse versin herkesin değerli ve hizmete layık olduğunun altını çizdi.

Adana'yı Türkiye'nin sayılı illerinden biri yapmaya kararlı olduklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, bir dönem tarımda, sanayide ve birçok dalda Türkiye'nin lokomotifi olan Adana'yı yeniden çok güçlü hale getirmek için bütün enerjileriyle çalıştıklarını belirtti.

Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke\'de Halkla Buluştu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke'de Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement