Başıboş köpekler sabah sporu yapan kadına saldırdı - Son Dakika
Yerel

Başıboş köpekler sabah sporu yapan kadına saldırdı

Hatay'ın Arsuz ilçesinde sabah sporu için yürüyüşe çıkan Sevda Mazman, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralandı. Mazman, ayağından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanırken, çevredekilerin müdahalesiyle köpeklerden kurtarıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Mazman, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

24.05.2024 09:12

Hatay'ın Arsuz ilçesinde sabah sporu için yürüyüşe çıkan kadın sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

YÜRÜYÜŞ SIRASINDA KÖPEKLER SALDIRDI

Arsuz ilçesi Nardüzü Mahallesi'ndeki yaşayan 50 yaşındaki Sevda Mazman, spor yapmak için sabahın erken saatlerinde yürüyüşe çıktı. Mazman, Karaağaç Mahallesi mevkiine vardığındaysa başı boş köpeklerin saldırısına uğradı.

Sabah sporunda kabusu yaşadı! Talihsiz kadın başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı

ÇEVREDEKİLERİN MÜDAHALESİYLE KURTARILDI

Mazman, ayağından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı. Çevredekilerin müdahalesiyle köpeklerden kurtarılan kadın, hastanedeki ilk müdahalenin ardından taburcu edildi.

Sabah sporunda kabusu yaşadı! Talihsiz kadın başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı

"BİRDEN PARÇALAMAYA BAŞLADILAR"

İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 50 yaşındaki Sevda Mazman, 6 köpeğin saldırısına uğradığını belirterek yaşadığını dehşet anlarını "Her gün sabahlar ben, yürüyüşe gidiyorum. Nardüzü'nden Karaağaç'a doğru geliyorum sahilde yürümek istiyorum. Bugün çok erken kalktım, genelde 7-7 buçuk arası yürüyordum ama bugün çok erken geldim. Yaklaşık saat 6 civarında buralardaydım, yolun yarısına yetiştim ve birdenbire tarladan 6 köpek fırladı. Arkamdan da aynı şekilde sanki suikast hazırlanmış gibi köpekler inanılmaz üstüme saldırdı, o anda tabii can havliyle onlara vururken ben yere düştüm. Parçalamaya başladılar ayağım bayağı bir zedelendi." sözleriyle anlattı.

Sabah sporunda kabusu yaşadı! Talihsiz kadın başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı

"BENİ UYARAN ARKADAŞLARA GÜLÜYORDUM"

Mazman, çok korktuğunu ve nasıl kurtulduğunu anlamadığını ifade ederek, "Küçük bir çocuk ya da yaşlı bir kadın olsaydı kesinlikle kurtulmazdı yani ölümle sonuçlanırdı. Sürekli köpekler vardı ama saldırmıyorlardı ben saldırıyı ilk defa yaşadım, hatta hiç korkmayan bir insanım. Arkadaşlarım hep uyarıyordu hani gitme yapma etme falan onlara çok gülmüştüm ama kesinlikle başa gelmeyince, anlaşılmıyor. Her zaman geçtiğim bir yoldu gayet temizdi, iyiydi ama köpekler çok fazla çoğalmış hiç yürüyemiyoruz. Tetanoz iğneleri vuruldum bayağı bir pençe izleri vardı. Bayağı bir yaram var acile götürüldüm tetanoz iğnesi iki koldan vuruldum, bacağım şişti iltihap kurutucu verildi gereken tedavi yapıldı" dedi.

Başıboş köpekler sabah sporu yapan kadına saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başıboş köpekler sabah sporu yapan kadına saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Emre Ergul: Köpekler insanlardan daha değerli olmamalı.. 45 3 Yanıtla
  • ci ay: Şimdi bir tane duyarlı hayvan koruyucuları da çıkar bir şey der mi ? 27 2 Yanıtla
    yavuz d: boyle bir durum da ortadan kayboluyorlar:) 22 1
  • Sahipsiz Biri: Arkadaşlar biz hayvanseveriz ama atladıgınız birsey var bizlerde bu hayvanlar sokaklarda olsunlar istemıyoruz sadece öldürülmelerine karsıyız anlatabildimmi 2 8 Yanıtla
    Emre Ergul: 2 tane evine al kardeşim, o zaman sokakta hayvan kalmaz.. ha bir de sakın bana zaten aldım deme buradan :) inanmayız. 7 1
  • Bertug Amil: Bana niye saldırmıyolar veya yakınımda neden çok duymuyorum böyle olayları ? İnsanlarda saldırıyor, hatta insanlar daha tehlikeli olabiliyor, köpekden korkan annesiyle güne gitsin 3 5 Yanıtla
  • Sahipsiz Biri: Öldürülmelerine bu kadar razısınız ragmen suç işleyen insanlarda öldürülsün sendeki canda o garipdeki nedir onuda Allah yaratmadımı siz nasıl müslümansınız nasıl insansınız nasık merhamet sahibisiniz 2 6 Yanıtla

Advertisement