İstanbul'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle seferler durdu - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle seferler durdu

İstanbul'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında yaşanan arıza nedeniyle seferler durunca metro istasyonunda yoğunluk yaşandı. Sabah saatlerinde işine ve okuluna gitmek için evden çıkan vatandaşlar isyan etti.

01.03.2024 10:11  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Megakent İstanbul yeni güne toplu taşıma arızasıyla uyandı. Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle seferler durunca 13 istasyonlu metro ağının her durağında yoğunluk oluştu. Yetkililer, yaptıkları anonsta, Üçyüzlü durağındaki metronun arızalandığı için seferlerin durduğunu ifade etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından arızanın giderilmesiyle seferler tekrar normale döndü.

İstanbul'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle seferler durdu

YOĞUNLUK HER DAKİKA GİDEREK ARTTI

Sabah saatlerinde işe ve okula gitmek için duraklara gelen vatandaşlar arıza haberini duyunca bir süre beklemeye başladı. Ancak aradan geçen zamana rağmen sorun çözülmedi ve kalabalık her geçen dakika katlanarak arttı. Üçyüzlü istasyonunda metro araçlarına binmek isteyenler kalabalık nedeniyle güçlük çekti. Metrodan inerek başka toplu taşıma araçlarına yönelen yolcular bu defa da istasyon dışında da yoğunluk oluşturdu. İşe ve okula gitmek için yola çıkanlar mağdur oldu.

İstanbul'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle seferler durdu

YAKLAŞIK 1 SAATİN ARDINDAN ARIZA GİDERİLDİ

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz gecikmeli olarak yapılmaktadır." ifadesi kullanıldı.

Yaklaşık 1 saatlik uzun bekleyişin ardından metro hattındaki arıza giderildi ve seferler kaldığı yerden devam etti. Olaydan geriye ise vatandaşın kameralarına yansıyan bu görüntüler kaldı.

İstanbul\'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle seferler durdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle seferler durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • unal kayaer: Şaşırdık mi hayır :) İstanbul bu beceriksizler sayesinde ilk defa tersten giden yürüyen merdiven bile gördü :) 8 3 Yanıtla
  • Cankanali: Aynısını yazacaktım Ünal kardeş yazmış... Ya 5 yıldır vatandaş otobüs ittirmekten yoruldu. Beyin çalışmayınca sistemdeki her şey çalışmıyor. 4 1 Yanıtla
  • Shengi Wan Zheng: Olaya şahit oldum. Pantograf ve makinist hatası kaynaklı olmuştur. 2 0 Yanıtla
  • Shengi Wan Zheng: Olaya şahit oldum. Sorunun asıl kaynağı pantograf denen metro parçasının kabloya değmesidir. Üstelik aracı kullanan makinist sese ve dumana rağmen durmadan aracı sürmeye devam etti. Yazık... 2 0 Yanıtla

Advertisement