Kartal'ın Fotoğrafları National Geographic'te - Son Dakika
Yerel

Kartal'ın Fotoğrafları National Geographic'te

Kartal\'ın Fotoğrafları National Geographic\'te

Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal, dünyanın en saygın dergilerinden olan National Geographic'te 10 çalışması yayınlandı.

30.09.2014 08:40

National Geographic'nin Türkiye yayını yapan dergisinden sonra şimdi de yabancı dilde yayın yapan National Geographic: Images of Animals, Nature, and Cultures dergisinin sitesinde bir günde 15 fotoğrafına yer verildi.

Genellikle Hasankeyf'in sular altında kalmamasını vurgulayan Kartal,"Yabancıların çoğu hala antik kent Hasankeyfi bilmiyorlar. Hasankeyfi görmemiş olan diğer ülkelerin insanlarına bari bu son günlerinde Hasankeyfi onlara tanıtmaktır. Ayrıca ülkemize gelmelerini sağlamak ve turizme katkı sağlamanın yanında bölge insanının misafirperver olduğunu göstermek namına Batmanın Kültür ve Sanat alanında ki fotoğraflara da yer verdim" dedi.

"MEMLEKETİMİ TANITMAYA DEVAM EDECEĞİM"

National Geographic Dergisinde Batmanın 10 fotoğraf çalışmasının yayınlanmasının gurur verici olduğunu ifade eden Kartal, "Memleketimi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğim" dedi. Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde memur olarak görev yapan fotoğraf fanatçısı Orhan Kartal, Batman ve ilçelerinin tanıtımının yanı sıra Batman ve Güneydoğunun birçok ilinin cennetten bir köşe olduğunu belirtti. Memleketimizin, yaşanılır derecede güzel olduğunu, kötü intibaının ortadan kaldırılması ve çözüm sürecine sanatsal katkı sunmak için Dünyanın ve Türkiye'nin birçok sanat ve kültürel etkinliklere fotoğrafları ile katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kartal'ın Fotoğrafları National Geographic'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement