Niğde'de Yılın Başarılı Yönetici ve İş Adamlarına Plaket - Son Dakika
Yerel

Niğde'de Yılın Başarılı Yönetici ve İş Adamlarına Plaket

Niğde\'de Yılın Başarılı Yönetici ve İş Adamlarına Plaket

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, yılın başarılı yönetici ve iş adamlarına plaket verdi.

06.02.2014 17:35  Güncelleme: 09:07

Derbent Kültür Merkezi'nde düzenlenen "2013 Niğde'nin enleri" ödül törenine, Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Garnizon Komutanı Vekili Binbaşı İhsan Çanak, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Dünya Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Vakfı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ile Kayseri, Mersin, Antakya, Nevşehir, Adana, Aksaray, Osmaniye'den meslek örgütlerinin başkan, temsilcileri ve Kayseri Anadolu Ajansı Bölge Müdürü İsmail İçer katıldı.

Vali Necmeddin Kılıç, törende yaptığı konuşmada, Niğde'nin çok hareketli bir sivil toplum yapısı olduğunu belirterek, asgari müştereklerde buluşma anlayışının yaygın olduğunu ifade etti.

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş Kanaatbilen "Niğde'nin enleri" plaket törenini bu yıl ilk defa düzenlediklerini belirtti.

Konuşmanın ardından, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Adnan Görür, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı İhsan Çanak, İl Özel İdare Sekreteri Ali Nebol, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen, İl Kültür Müdürü Mehmet Öncel, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı Ahmet Öncü, Niğde Defterdarı Cabir Döner, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan, Şair Fikret Dikmen ve Hüseyin Kirişçi, Otistik ve engelli çocuklar için yaptığı üstün çalışmaları için Emilya Ünsal ile Niğde'yi Güreş sporunda ulusal ve uluslararası temsil eden Emrah Gür, Nebi Uzun ve 10 iş adamı olmak üzere toplam 23 kişi yılın enleri seçildi. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde'de Yılın Başarılı Yönetici ve İş Adamlarına Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement