Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları

Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları

Bilecik Vali Yardımcısı Tortop, birinci derece kadrolu Antakya Kaymakamlığına atandı Bozüyük, Osmaneli, Pazaryeri, Gölpazarı ve Yenipazar kaymakamları değişti Gölpazarı ve Pazaryeri kaymakamlıklarına atamalar yapılmadı

20.07.2013 18:16

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Bilecik Vali Yardımcısı Eflatun Can Tortop, kaymakam olarak atandı. Bilecik'in bazı ilçelerinin kaymakamları da değişti.

Kararnameye göre, Tortop, birinci derece kadrolu Hatay'ın Antakya ilçesine kaymakam olarak atandı. Tekirdağ Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır ve Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik Vali Yardımcılığı görevlerine getirildi. Bilecik Vali Yardımcıları Mehmet Öksüz, Konya Vali Yardımcılığına ve Hasan Kayhan da Nevşehir Vali Yardımcılığına atandı.

Şanlıurfa-Eyyübiye Kaymakamlığına tayin edilen Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya'nın yerine Samsun- Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar, Erzurum- Pasinler Kaymakamlığına atanan Osmaneli Kaymakamı Ali Ada'nın yerine Gümüşhane- Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, Muş- Malazgirt Kaymakamlığına atanan Yenipazar Kaymakamı Ali Türk'ün yerine Konya- Emirgazi Kaymakamı Mehmet Kılıç atandı. Gölpazarı Kaymakamı Ömer Şahin Muş- Bulanık ve Pazaryeri Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ise Samsun- Alaçam Kaymakamlığına tayin edildi.

Gölpazarı ve Pazaryeri Kaymakamlığına atama yapılmazken, Pazaryeri Kaymakamlığı görevini vekaleten Bekir Çelik yürütüyor. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement