Alanya Belediye Tiyatrosu'na 4 Ödül - Son Dakika
Güncel

Alanya Belediye Tiyatrosu'na 4 Ödül

Alanya Belediye Tiyatrosu\'na 4 Ödül

ESKİŞEHİR'de düzenlenen 16'ncı Direklerarası Seyirci Ödülleri töreninde, Alanya Belediye Tiyatrosu, 4 ödül aldı.

11.11.2016 11:37

ESKİŞEHİR'de düzenlenen 16'ncı Direklerarası Seyirci Ödülleri töreninde, Alanya Belediye Tiyatrosu, 4 ödül aldı.

Eskişehir'de bu yıl 16'ncısı düzenlenen Direklerarası Seyirci Ödülleri sahiplerini buldu. Direklerarası Seyircileri'nin oluşturduğu 'Halk Jürisi', 2015-2016 tiyatro sezonunda Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, İzmir, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Trabzon ve Van'da sahneye koyulan oyunları seyrederek, performans, tasarım ve yapımlarını değerlendirdi.

EN İYİ YAZAR EN İYİ OYUNCU ÖDÜLLERİ

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen töreninde, 'Bu Ne Vasiyet' oyunuyla Engin Anak, 'Yılın En iyi Oyun Yazarı' ödülüne layık görüldü. Oyununda sergiledikleri etkileyici performansla Mustafa Erman Doğan; 'En İyi Erkek Oyuncu', Aysel Özdemir ise 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı. Yine Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncusu Vedat Akbulut da 'Püf Noktası' adlı oyundaki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü.

'BELEDİYE TİYATROMUZ KALİTESİNİ TESCİLLEDİ'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 16. Direklerarası Seyirci Ödülleri töreninde ödül alan tiyatro ekibini kutladı. Belediye tiyatrosunun kurulduğu günden bu yana hep güzel işler yaptığını belirten Başkan Yücel, "Tiyatro konusunda tüm Türkiye tarafından tanınmış, işinin ehli yönetmenlerle çalıştık. Sonuç olarak da iki yıldır birçok dalda ödül alan tiyatro haline geldik. Yine bu yıl tiyatromuz 4 ödül alarak kalitesini tescilledi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Belediye Tiyatrosu'na 4 Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement