Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü "Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi" Kapsamında İhale Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü "Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi" Kapsamında İhale Yapacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü "Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi" Kapsamında İhale Yapacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) kapsamında yapılacak TKMP kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi çalışmaları eğitim ve değerlendirme toplantısı organizasyonu ihalesi yapacak.

10.02.2014 10:04

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) kapsamında yapılacak TKMP kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi çalışmaları eğitim ve değerlendirme toplantısı organizasyonu ihalesi yapacak. Teklifler, Teklif açılış tarihi olan 17 Mart 2014'ten itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün ihaleye davet ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası'ndan, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi'nin finansmanı için bir kredi almış olup bu kredinin bir bölümünün Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştireceği Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi sözleşmeleri kapsamında yapılacak ödemeler için kullanılmasını öngörüyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, ilgilenen firmaları "Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi için Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale yöntemiyle kapalı zarf teklif vermeye davet ediyor. Bahsi geçen işler 14 ihale paketi olarak yapılacak. 14 ihale paketi için belirlenen iller şu şekilde:

"İzmir'in Urla, Kemalpaşa, Torbalı İlçeleri

Aydın'ın Bozdoğan ve Sultanhisar İlçeleri

Konya'nın Meram ve Bozkır İlçeleri

Erzurum'un Aşkale, Yakutiye, Aziziye ve Pasinler İlçeleri

Erzincan'ın Merkez İlçesi

Giresun'un Yağlıdere, Keşap, Bulancak ve Piraziz İlçeleri

Gümüşhane'nin Merkez, Kelkit ve Kürtün İlçeleri

Nevşehir'in Merkez ve Ürgüp İlçeleri

Niğde'nin Merkez, Bor ve Çamardı İlçeleri

Hatay'ın Altınözü İlçesi

Gaziantep'in Şahinbey ve Nurdağı İlçeleri

Van'ın Erciş ve Özalp İlçeleri

Bilecik'in Merkez İlçesi

Muğla'nın Fethiye İlçesi."

-TEKLİFLER 17 MART 2014'TEN İTİBAREN 90 TAKVİM GÜNÜ SÜREYLE GEÇERLİ OLACAK-

Bahsi geçen işler ile ilgili her bir ihale paketi için belirlenen asgari yeterlilik şartları, teklif verme koşulları ve ihale dokümanının temini için bilgilere www.tkgm.gov.tr adresinde ihaleler dosyasından ulaşılabilecek. İhale dokümanı, 350 TL bedelin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'nün hesabına yatırılması karşılığında temin edilebilecek. İlgilenen teklif sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri aynı adresten temin edebilecek veya ihale dokümanlarını görebilecekler. Dokümanları almak için yatırılan bedel hiçbir nedenle iade edilmeyecek. Teklifler, Teklif açılış tarihi olan 17 Mart 2014'ten itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak. Teklifler Türk lirası cinsinden verilecek olup, teklif bedelinin en az yüzde 2 oranındaki bir geçici teminatla birlikte 17 Mart 2014 Pazartesi günü, saat 10.00'a kadar teslim edilecek. Teklifler, teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde aynı gün saat 10.30' da açılacak. Geç verilen teklifler kabul edilmeyecek ve açılmadan iade edilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 'Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi' Kapsamında İhale Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement