İstanbul'da elekrikli scooter kullanan gence araba çarptı, hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da elekrikli scooter kullanan gence araba çarptı, hayatını kaybetti

İstanbul'da ücret karşılığı kiralanan ve son zamanlarda kullanımı giderek artan elektrikli scooter'a binen 17 yaşındaki Okan Yıldız, Beşiktaş'ta otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklendi. Genç olay yerince can verdi.

26.02.2020 08:56  Güncelleme: 14:36

İstanbul'da Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar, Caddebostan gibi yerlerde sıklıkla kullanılan elektrikli scooter ölümlü kazaya karıştı. Beşiktaş'ta elektrikli scooter'a binen 17 yaşındaki Okan Yıldız otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklendi ve olay yerinde hayatını kaybetti.

30 METRE SÜRÜKLENDİ

Gece saat 00.00 sularında Beşiktaş Büyükderece Caddesi Sanayi Mahallesi üst geçidi girişi Sarıyer istikametinde henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 AJ 7387 plakalı otomobil, kiralık elektrikli scooterla yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Okan Yıldız'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yıldız, otomobilin altında yaklaşık 30 metre sürüklendi.

İstanbul'da elekrikli scooter kullanan gence araba çarptı, hayatını kaybetti

KAZA YERİNDE FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Otomobilin altında kalarak sürüklenen 17 yaşındaki genç, kaza yerinde feci şekilde can verdi. Lüks otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede gencini yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra araç sürücüsünü gözaltına aldı.

Yıldız'ın cenazesi daha sonra ceset torbasına konularak ambulansla Kağıthane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan sürücü ise polis karakoluna götürüldü.Polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından kazaya karışan araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, aracın kaldırılmasıyla normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul\'da elekrikli scooter kullanan gence araba çarptı, hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da elekrikli scooter kullanan gence araba çarptı, hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vicdan: Guvensiz oldugu icin kaldirilsin , avrupada yolda degil bunlar bisiklet yolunda uygulaniyor! 5 4 Yanıtla
  • 30 Metre: Bu super lux araba frene bastığı anda durur. Şoför ya sarhoş ya haplanmış . Yazık gencecik çocuğa. Allah rahmet etsin. 0 2 Yanıtla
    Erdem: Bu arkadan itişli spor araba ile ne makas yapilir sürat yapilir. Bir de o açıdan bak olaya 0 1
  • eren: Ne yazık ki son günlerde drift yapan ,hız yapan,sinyalsiz şerit değiştiren araçlar çoğaldı.denetim az..heryere koy kamera bas 10 milyar cezayı bak bakalım yapabiliyor mu.. 1 0 Yanıtla
  • malesef: Türkiyede ana yolda böyle bir alet kullanmak ölüme davetiye çıkartmak demektir. 0 0 Yanıtla

Advertisement