Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesinde otomobillerinin yanına gelen vatandaşlar, kapı taraflarının çizildiğini fark etti. Araç sahipleri, sitenin güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde 8 yaşlarındaki bir çocuğun gelerek otomobillerini çizdiğini fark etti.
Ufak çocuğun otomobilleri çizmesi ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kayda alındı. Görüntülerde çocuğun etrafı kolaçan ederek park halindeki otomobilleri elindeki sert cisimle çizdiği yer alıyor.
Olayla ilgili çalışma başlatılırken, çocuğun ailesiyle irtibata geçilip söz konusu durumun anlatılması bekleniyor. Çocuğun neden böyle bir hareket sergilediği ise henüz netlik kazanmadı.



Son Dakika › 3.Sayfa › Mahalle sakinleri her yerde otomobillerini çizen kişiyi arıyordu! Gerçek güvenlik kamerası görüntüleriyle anlaşıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.