İzmir'i Karıştıran İddia: Terör Varsa Otobüs Yok - Son Dakika
Güncel

İzmir'i Karıştıran İddia: Terör Varsa Otobüs Yok

İzmir\'i Karıştıran İddia: Terör Varsa Otobüs Yok

İzmir Narlıdere'de bir belediye otobüsünün kundaklanmasının ardından bazı mahallere yapılan seferlerin iptal edildiği iddia edildi. Yetkililer, uygulama 1 saat sürdü dedi.

31.07.2015 11:25  Güncelleme: 11:58

İzmir'de, bir belediye otobüsünün terör saldırısı ile kundaklanmasının ardından şehrin kenar mahallelerine otobüslerin gitmediği iddia edildi. Geçen gün bir otobüse "Emniyet önlemleri gerekçesiyle 671 Hat çalışan araçlarımız Limontepe'ye girmeyecektir" yazısı asılırken, yetkililer duyurunun bir saatliğine asıldığını, hiçbir bölge için hat kesintisi veya güzergah değişikliği olmadığını söyledi.

KENAR MAHALLELER OTOBÜSSÜZ KALDI

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bir belediye otobüsünün terör saldırısı ile kundaklanmasının ardından 671 No'lu Tınaztepe- Fahrettin Altay Aktarma Merkezi otobüsüne "Emniyet önlemleri gerekçesiyle 671 Hat çalışan araçlarımız Limontepe'ye girmeyecektir. Uzundere güzergahından devam edecektir. Yolcularımıza duyurulur" yazısı asıldı. Karabağlar-Cennetçeşme, Limontepe, Bayraklı-Yamanlar, Buca Çamlıkule, Çiğli Güzeltepe, Menemen Asarlık, Narlıdere 2. İnönü gibi kenar mahallelere akşam saatlerinde otobüslerin gitmediği iddia edildi.

"AKŞAM SAATLERİNDE ŞEFLER KARAR VERİYOR"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin otobüs işletmesi olan ESHOT şikayet hattındaki bir görevli, bu durumun terör olayları nedeniyle oluştuğunu belirtirken, kararın şefler tarafından verildiğini ve evine gidecek yolcuların akşam saatlerinde şikayet hattını arayarak gideceği bölgeye otobüsün olup olmadığını öğrenebileceğini söyledi.

GENEL MÜDÜRLÜK "KESİNTİ YOK" DEDİ

ESHOT Genel Müdürlüğü yetkilileri, söz konusu duyurunun sadece bir saatliğine asılmış bir duyuru olduğunu ifade etti. Yetkililer, hiçbir bölge için hat kesintisi veya güzergah değişikliği olmadığı, halka hizmet esasıyla ulaşım hizmetlerinin kesintisiz olarak devam ettiği bilgisini verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'i Karıştıran İddia: Terör Varsa Otobüs Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • izmir: ÇOK YERİNDE BİR KARAR.EE BİRAZ BEDELE ORTAK OLUNUZ 6 0 Yanıtla

Advertisement