Kültür ve Turizm Bakanlığı İşçileri Muğla'da Buluştu - Son Dakika
Politika

Kültür ve Turizm Bakanlığı İşçileri Muğla'da Buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı İşçileri Muğla\'da Buluştu

Muğla ve Denizli'de görev yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı işçileri, sendika yöneticileri öncülüğünde aileleri ile Muğla'da buluştu.

13.10.2018 12:57

Muğla ve Denizli'de görev yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı işçileri, sendika yöneticileri öncülüğünde aileleri ile Muğla'da buluştu.

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz-Büro-İş Sendikası Ankara 1 No'lu Şube Başkanlığınca bu yıl ikincisi düzenlenen Kültür Turizm Şenliği kapsamında, çok sayıda sendika üyesi bir araya geldi.

Şenliği organize eden Öz-Büro-iş Sendikası Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Alper Gökçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sendikacılık anlayışıyla düzenledikleri ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde sendika üyesi işçilerle ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikleri kararlılıkla sürdüreceklerini kaydetti.

Sendika olarak, toplu iş sözleşmelerinde üyelerinin maddi kazançlar elde etmesi yönünde maksimum düzeyde çaba sarf etmenin yanı sıra farklı illerdeki üyelerinin birbirleriyle tanışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak istediklerini belirten Gökçek, sendika çatısı altında toplanan üyeler arasındaki dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirmek amacında olduklarını dile getirdi.

Bu yıl İzmir, İstanbul, Erdek, Amasra, Mersin, Trabzon, Samsun, Antalya, Ankara, Nevşehir, Mardin ve Muğla'da şenlikler düzenlediklerini aktaran Gökçek, "Sendika olarak, bir yandan üyelerimizin bordrolarını büyütmek için çalışırken, diğer yandan da aileleriyle birlikte hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz." dedi.

Etkinliklerden tüm üyelerin yararlanmasını amaçladıklarını ifade eden Başkan Gökçek, mümkün olan en fazla sayıda işçi ve ailelerinin katılımını sağlamak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kültür ve Turizm Bakanlığı İşçileri Muğla'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement