TBMM 95 Yaşında - Son Dakika
Politika

TBMM 95 Yaşında

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis'in açılışının 95. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, kutlamaları kabul etti.

23.04.2015 12:44

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis'in açılışının 95. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, kutlamaları kabul etti.

Meclis Başkanı Çiçek'in, TBMM Tören Salonu'nda yerini almasının ardından, İstiklal Marşı okundu. Çiçek, daha sonra kutlamaları kabul etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve bazı bakanlar, kuvvet komutanları, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, grup başkanvekilleri ve milletvekilleri, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, YSK Başkanı Sadi Güven,  Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu,  bürokratlar ve bazı meslek örgütü temsilcileri, Çiçek'e tebriklerini sundu.

Kutlamalara HDP'den katılan olmazken, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da davetlilerin kutlama öncesinde alındığı bölümde basın mensuplarına izin verilmedi.

Çiçek, kabulünün ardından,  basın mensuplarının da bayramını kutladı.  Gazetecilerle kısa süre sohbet eden ve Meclis binası önündeki toplu fotoğraf isteklerini de geri çevirmeyen Cemil Çiçek, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu ve diğer bürokratlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement