Başbakan Erdoğan'dan Kütahya'ya Yht Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan'dan Kütahya'ya Yht Müjdesi

Başbakan Erdoğan\'dan Kütahya\'ya Yht Müjdesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Antalya mitinginde yaptığı konuşmada, Kütahya-Eskişehir Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının bu yıl içinde yatırım programına alındığını bildirdi.

18.07.2014 16:58

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Antalya mitinginde yaptığı konuşmada, Kütahya- Eskişehir Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının bu yıl içinde yatırım programına alındığını bildirdi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da yaptığı miting konuşmasında Kütahya Eskişehir YHT hattının bu yıl içerisinde yatırım programına alındığının müjdesini verdi. Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı olarak Antalya'da yaptığı miting konuşmasında Yüksek Hızlı Tren Kütahya-Eskişehir hattının bu yıl içerisinde yatırım programına aldıklarını ifade etti. Bilindiği üzere Afyonkarahisar'da yapılan temel atma töreninde eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Kütahya için Yüksek Hızlı Tren hatları yapılacağı haberini vermişti" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan'dan Kütahya'ya Yht Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement