Kütahya Atakent Ortaokulu Kros'ta Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Kütahya Atakent Ortaokulu Kros'ta Türkiye İkincisi Oldu

Kütahya Atakent Ortaokulu Kros\'ta Türkiye İkincisi Oldu

Kütahya Atakent Ortaokulu, Diyarbakır’da düzenlenen ’Okullararası Yıldız Erkekler Kros Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu.

04.03.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Atakent Ortaokulu, Diyarbakır'da düzenlenen 'Okullararası Yıldız Erkekler Kros Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 2014-2015 Okullar arası Kros Türkiye Şampiyonası yarışmalarında heyecan Diyarbakır'da sona erdi.

Seyrantepe Spor Tesisleri'nde gerçekleşen müsabakalara, 41 ilden 103 takım katıldı. 446 sporcu ve 70 atletizm hakeminin görev yaptığı yarışmalar, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 4 kategoride gerçekleşti.

Yıldız erkeklerde Kars Halitpaşa Ortaokulu birinci Kütahya Atakent Ortaokulu ikinci, Ağrı Alpaslan Ortaokulu üçüncü ve İstanbul Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldız Kızlar Kategorisi'nde ise Kütahya'yı temsil eden Kütahya Dumlupınar Ortaokulu ise onunculuğu elde etti.

Atletizm Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, yaptığı açıklamada, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Çok sayıda ilden 446 sporcunun yarıştığı atletizm müsabakalarına iyi bir ev sahipliği yaptıklarını belirten Özaydoğdu, "Heyecanlı ve güzel bir yarışma oldu. Şampiyonada dereceye giren tüm sporcu ve takımları kutluyorum" dedi.

Özaydoğdu, "Okullar hayat olsun projesi kapsamında bizi destekleyen Kütahya Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğüne ve Diyarbakır'da başarılı bir şekilde temsil eden Kütahya Atakent Ortaokulu ve Dumlupınar Orta Okulu'nun katkılarından dolayı Okul Müdürleri Ercan Lök ve Fatih Cesur ile Beden Eğitimi öğretmenleri Eyüp Biber ve Aytekin Uluçay ve Atletizm Antrenör İdris Güleç'i tebrim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, yarışmalarda dereceye giren takımlara kupa, sporculara ise madalya ve başarı belgesi verildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Atakent Ortaokulu Kros'ta Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement