Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karaman'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karaman'da Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karaman\'da Açıklaması

"Halkımız bu ülkeyi seviyor, ülkenin büyümesini, güçlenmesini istiyor.

12.03.2014 18:44

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Halkımız bu ülkeyi seviyor, ülkenin büyümesini, güçlenmesini istiyor. Bizim hiçbir kuşkumuz yok. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiniz o güçlü destekle, Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecek" dedi.

Elvan, Mut- Ermenek karayolunun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yolun Sertavul Geçidi'nden itibaren olan kesiminin Mut'a kadar yüksek kalitede sıcak karışım yol haline getirileceğini söyledi.

Vatandaşların sıcak karışım yola bu yıl itibariyle kavuşacağını ifade eden Elvan, "Sertavul Geçidi'nde bir viyadük, bir de tünel çalışmamız var. Bununla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlanır tamamlanmaz bunların da ihalesine çıkacağız ve çok kolay bir şekilde Konya'dan, Karaman'dan gelen vatandaşlarımız Mut'a, Silifke'ye, Mersin'e ulaşma imkanına kavuşacak" diye konuştu.

Önemli projelerden birinin de Mut'u Silifke'ye bağlayan yol olduğunu anlatan Elvan, bu yolla ilgili çalışmaların da devam ettiğini, ihalesine çıkacaklarını dile getirdi.

"Biz hizmet partisiyiz"

Ulaştırma alanında yapılan çalışmaların saymakla bitmeyeceğini, bu alanda Türkiye'de çığır açtıklarını vurgulayan Elvan, şunları kaydetti:

"Yapılamaz denilenleri yaptık. Bugün 130'dan fazla tünel üzerinde çalışma gerçekleştiriyoruz. Geçmişi hatırlayınız. Bolu Tüneli'ni bile açamadılar. 20 yılda tamamlayamadılar. Geçen hafta Bursa, Yalova ve İstanbul'da temaslarda bulundum. İstanbul'u İzmir'e bağlayacak, yaklaşık 10 saatlik yolu 3,5 saate düşürecek otoyol üzerinde incelemeler yaptım. Samanlı Tüneli'ni gezdik. 7 kilometrelik tünel. Tam 2 yılda bitirdik tüneli. Bizim diğer partilerden farkımız bu. Biz hizmet partisiyiz. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin istikrara ihtiyacı var. İstikrara destek vereceksiniz. 30 Mart seçimleri Türkiye için çok önemli. Bir yol ayrımına girdik. İstikrardan yana mı, yoksa istikrarsızlıktan yana mı olacaksınız?  Eski Türkiye'den yana mı olacaksınız, yeni Türkiye'nin yanında mı yer alacaksınız? Bunu halkımız belirleyecek. Halkımız bu ülkeyi seviyor, ülkenin büyümesini, güçlenmesini istiyor. Bizim hiçbir kuşkumuz yok. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiniz o güçlü destekle, Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecek."

Elvan ve protokol üyeleri, butona basarak Mut-Ermenek karayolunun temelini attı. Elvan, daha sonra Mut'un Yapıntı ve Hamam köylerini ziyaret etti. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karaman'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement