Cezaevi müdürünün cinayet hükümlüsüyle yasak aşkı ortaya çıktı! Mesajlar ifşa edilince istifasını verdi - Son Dakika
Dünya

Cezaevi müdürünün cinayet hükümlüsüyle yasak aşkı ortaya çıktı! Mesajlar ifşa edilince istifasını verdi

Güney Amerika ülkesi Arjantin'de evli ve bir çocuk annesi cezaevi müdürü Andrea Ferreyra'nın, mahkum Javier Duarte ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. 15 yıl hapis cezası alan cinayet hükümlüsü mahkuma ilk görüşte aşık olduğunu dile getiren Ferreyra, mahkumla mesajlaşmaları ortaya çıkınca görevinden istifa etti.

17.03.2023 14:10  Güncelleme: 14:17

Arjantin'in Chaco kentindeki Barranqueras hapishanesinde çalışan bir çocuk annesi cezaevi müdürü Andrea Ferreyra'nın, hüküm giymiş bir katil olan 35 yaşındaki Javier Duarte ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.

İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Yerel basında yer alan haberlere göre müdür, mahkuma ilk görüşte aşık oldu ve ikili Facebook üzerinden mesajlaşmaya başladı. Facebook üzerinden görüşmeye başlayan müdür ve mahkum daha sonra telefon numarası alışverişi yaparak daha da yakınlaşmaya başladı.

Hapishane müdürü ile cinayet hükümlüsünün yasak aşkı! Mesajlar ortaya çıkınca istifa etti

MESAJLAR İFŞA OLUNCA İSTİFA ETTİ

Mesajlarının ifşa edilmesinden sonra ilişkileri ortaya çıkan ikiliden Ferreya görevinden istifa etti. Arjantin'deki tepkilere rağmen ikili bir an önce evlenme planları yapmaya başladı.

Hapishane müdürü ile cinayet hükümlüsünün yasak aşkı! Mesajlar ortaya çıkınca istifa etti

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM"

Hapishanedeki görevinden ayrıldıktan sonra yeni bir iş arayışı içine girdiğini ifade eden Ferreya, "Hiçbir şeyden korkmuyorum. Javier'in nasıl biri olduğunu biliyorum ve işlediğin suçun ötesinde ona inanıyorum. Onun değiştiğini düşünüyorum. Şimdi yeni bir iş arıyorum ve hayatımı yeniden inşa etmek için çok heyecanlıyım" dedi.

Cezaevi müdürünün cinayet hükümlüsüyle yasak aşkı ortaya çıktı! Mesajlar ifşa edilince istifasını verdi

Son Dakika Dünya Cezaevi müdürünün cinayet hükümlüsüyle yasak aşkı ortaya çıktı! Mesajlar ifşa edilince istifasını verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Burçak Duysak: Vallah beybiler, ne konusu, ne olay yeri ne de yaşayan kişileri tanımıyor olmamız ve bizi hiç ilgilendirmemesi ve hatta hiç bir faydası olmaması sebebiyle bakarsak bu haber değil dedikodudur, yorum yapanları da günahına ortakneder. Ayıktırayım. Dini fasafisolar yaparken 5 kere düşünmek lazım. 157 11 Yanıtla
  • Mel Tem: Aşk engel tanımaz,,?? Allah mesut etsin ?? 61 55 Yanıtla
    Salih T: evli ve bir çocuk sahibi diyor kadın için. bu engel değil midir? 71 6
  • yusuf Özyurt: Salih efendi bize (müslümanlara) göre engel hatta idam cezası....lakin bu bı gayrimüslim olduğu için normal....Şili de gayrimesru doğum yüzde seksenlerde....yani sokak hayvanları gibi anlayacağın yaşamları..... 40 51 Yanıtla
  • Ertekin Özel: eee olabilir aşk bu kimseye kızacak halimiz yok tabikide. 53 12 Yanıtla
  • Beyö 4lü: Tanımaz meltem tanımaz 14 13 Yanıtla
  • Duygu Zelis Kaan Abdullah: Seni oldursunde gör 16 2 Yanıtla

Advertisement