25 Kasım Cuma Dha Spor Gündemi - Son Dakika
Güncel

25 Kasım Cuma Dha Spor Gündemi

25 Kasım Cuma Dha Spor Gündemi

KADIKÖY'DE NEŞELİ GÜNLERAdvocaat'ın dokunuşlarının fark yarattığı Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Kupası'nda elde ettiği Zorya galibiyeti Saracoğlu'nda yenilmez takımı geri getirdi.

25.11.2016 09:36

KADIKÖY'DE NEŞELİ GÜNLER

Advocaat'ın dokunuşlarının fark yarattığı Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Kupası'nda elde ettiği Zorya galibiyeti Saracoğlu'nda yenilmez takımı geri getirdi. Sarı-lacivertli takım üst üste 6. galibiyetini altı. Hollandalı teknik adam, takımda geri kalmış oyuncuları yeniden eski kıvamına getirdi. Alper'in yanı sıra Stoch, Aatıf, Salih yavaş yavaş eski günlerine dönüyor. Sırada Ozan ve Fernandao var. Bu iki oyuncudan da katkı almak için çalışmalar yapılacak (Uğur DEMIRKIRDI)

FENERBAHÇE'NİN GRUBUNDA SON DURUM

Grubun diğer maçında İngiliz ekibi Manchester United konuk ettiği Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 35. dakikada Wayne Rooney, 69. dakikada Juan Mata, 75. dakikada Feyenoord kalecisi Brad Jones'un kendi kalesine ve 90+2.dakikada Jesse Lingard'ın attığı gollerle 4-0 yendi ve tur şansını son maça taşıdı. Gruptaki puan durumunda lider Fenerbahçe'nin 10, ikinci Manchester United'ın 9, 3. Feyenoord'un 7 puanı bulunuyor. Son sırada 2 puanlı Zorya yer alıyor. Fenerbahçe gruptaki son maçını 8 Aralık'ta Feyenoord ile deplasmanda oynayacak. Sarı-Lacivertli takım kaybetmediği takdirde gruptan çıkacak. Yenilgi halinde Feyenoord da puanını 10'a çıkaracak ve iş averaja kalacak. Fenerbahçe ilk maçta Feyenoord'u 1-0 yenmeyi başarmıştı. Manchester ise Zorya deplasmanına gidecek. (UĞUR DEMİRKIRDI)

EMENİKE SORUNU

Sürekli mutsuz olan ve isteksiz görünen Nijeryalı futbolcu, Zorya maçında da bekleneni veremedi. Teknik direktörünün söylediğini yerine getiremeyen Emenike için olumsuz raporun devre arasında verilmesi bekleniyor. Ara transfer döneminde Emenike bir takasta kullanılabilir veya kiraya verilerek yerine başka bir transfer yapılma ihtimali yüksek (UĞUR DEMIRKIRDI)

FENERBAHÇE

11.00 Başkan Aziz Yıldırım, Silivri'de Fenerbahçe Üniversitesi'nin kuralacağı kampüsün yerini inceleyecek (Mustafa AKIN)

AVRUPA BASINI

Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor'un rakipleri ile oynadığı maçlar Avrupa Basınında da yer buldu. (Sercan SAPANATAN)

RONEEY REKOR KIRDI

Manchester United'ın kaptanı Rooney, rakip fileleri havalandırarak, İngiliz ekibinin UEFA organizasyonlarında en fazla gol atan futbolcusu oldu. Manchester United formasıyla UEFA organizasyonlarında 39. golünü atan Rooney, Hollandalı forvet Ruud van Nistelrooy'a (38) ait rekoru kırdı.

POTADA DA FENER FARKI

Euroleague'de mücadele eden kanarya, İtalya'da Emporio Armani'yi 79-70 yenerek zirve iddiasını sürdürdü.

OSMANLISPOR SON MAÇA BIRAKTI

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: "İki ölü top rakibimizi galip duruma getirdi" dedi. Steaua Bükreş Teknik Direktörü Reghecampf ise hedeflerinin " Villarreal'i yenip gruptan çıkmak olduğunu belirtti. Başkent ekibi son maçında Zürih'i konuk edecek. Osmanlıspor 7 puanla son haftaya lider girerken, diğer 3 takım 6'ar panla sıralanıyorlar (Ercan ATA)

BEŞ GRUPTA GARANTİLEYENLER

B Grubu: Olympiakos ve Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL

C Grubu: Anderlecht

E Grubu: Roma

F Grubu: Genk

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR MAÇINA DOĞRU

Vodafone Arena'da yenilmezler karşı karşıya... Beşiktaş ile M. Başakşehir arasında yakın istatistikler (ALİ DANAŞ)

18.00 Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları sürecek.

Medipol Başakşehir kaptanı Emre: "Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz"

GENÇLERBİRLİĞİ

Gençlerbirliği'nin hocası, Lig'de hayal kırıklığı yaratan rakibini böyle değerlendirdi:

Ümit Özat: " Trabzonspor'un şu anki konumu ülkenin dört büyüğünden biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Hocası da, Ülkenin önemli teknik adamlarından birisidir" (ercan ata)

SPOR TOTO SÜPER LİG

20: 00 Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor

20: 00 Galatasaray - Bursaspor (SERHAN)

TFF 1. LİG

17: 30 Mersin İdmanyurdu - Ümraniyespor

19: 00 Adana Demirspor - Göztepe

BASKETBOL

Euroleague -

20: 00 CSKA Moscow - Baskonia

20: 00 Galatasaray Odeabank - FC Barcelona Lassa

22: 45 Panathinaikos Superfoods - Darüşşafaka Doğuş

TENİS FEDERASYONU SEÇİMİ MAHKEMEDE

23.10.2016 Tarihinde Yapılan Türkiye Tenis Federasyonu Olağan Genel Kurulunun İptali İçin delegelerden İsmail Geliç İptal Davası Açtı. 2016/486-2016/151737 dosya kararı ile 22.11.2016 tarihinde, Genel Kurul Kararlarının İptali için Ankara 14. Asliye Hukuk Mahkemesine açılan davada bir çok konuda usule aykırılık olduğu belirtildi. (Ercan ATA)

BARIŞMA SİNYALLERİ

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Lyon'da forma giyen Mathieu Valbuena, kendisine şantaj yaptığı suçlamasıyla hakkında soruşturma yürütülen Real Madridli futbolcu Karim Benzema le milli takımda tekrar birlikte oynayabileceğini ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 25 Kasım Cuma Dha Spor Gündemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement