9 İle Haftasonu İçin Kötü Haber - Son Dakika
Güncel

9 İle Haftasonu İçin Kötü Haber

9 İle Haftasonu İçin Kötü Haber

Meteoroloji bu haftasonu için bazı bölgelere güneş bazı bölgelere ise yağmur tahmininde bulundu.

07.04.2012 09:44  Güncelleme: 09:49

Bazı bölgelerde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bu hafta bazı bölgelerde ise yağış geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Sivas, Kayseri, Tokat, Elazığ, Bingöl ve Muş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Ağrı, Muş ve Van çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

KAR ERİMELERİ UYARISI

Ülkenin doğu bölgeleri ile yüksek kesimlerinde kar erimeleri beklenildiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, taşkın, heyelan, vb.)ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle tahmin ediliyor:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu (21)

ANKARA: Parçalı bulutlu (22)

IZMIR: Parçalı ve az bulutlu (26)

ADANA: Az bulutlu ve açık (27)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (22)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (17)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (14)

VAN: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli (10)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (23)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmeler göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

EGE: Parçalı ve az bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Sivas ve Kayseri çevrelerinin çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ile Trabzon, Rize ve Giresun'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Kars, Ardahan, Elazığ, Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.Sabah saatlerinde Ağrı, Muş ve Van çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 9 İle Haftasonu İçin Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement