Hakem Meler'e saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı! Yumruk atan Faruk Koca 3 suçtan yargılanacak - Son Dakika
Güncel

Hakem Meler'e saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı! Yumruk atan Faruk Koca 3 suçtan yargılanacak

Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya dalarak hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler hakkında iddianame hazırlandı. Toplamda 4 kişi hakkında dava açılırken Koca; kasten yaralama, tehdit ve yasak alanlara girme suçlarından yargılanacak.

14.12.2023 15:26

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, MKE Ankaragücü- Çaykur Rize spor maçı sonrası yaşananlarla ilgili aralarında Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 şüpheli hakkında iddianame hazırladı. MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca hakkında, "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama, tehdit ve yasak alanlara girme" suçundan iddianame hazırlandı.

KOCA 3 AYRI SUÇTAN YARGILANACAK

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşananlarla ilgili aralarında MKE Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 şüpheli hakkında iddianame hazırladı. Koca hakkında, "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama, tehdit ve yasak alanlara girme" suçundan, diğer tutuklu şahıslar K.Ç. ve Ş.Y.Ş. hakkında "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama, yasak alanlara girme" suçlarından iddianame hazırlandı.

Hakeme saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı

4 ŞÜPHELİ İÇİN DE SEYİRDEN MEN YASAĞI TALEP EDİLDİ

İddianamede diğer şahıs O.E.C hakkında ise, "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle yaralamaya teşebbüs ve yasak alanlara girme" suçlarından cezalandırılması istendi. Hazırlanan iddianame Ankara Batı 3. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ayrıca şüpheliler hakkında 6222 sayılı kanun 18. maddesi uyarınca seyirden men yasağı talep edildi.

Hakeme saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı

NE OLMUŞTU?

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Eryaman Stadı'nda maçın son düdüğü çalınca sahaya giren Faruk Koca, orta hakem Meler'e yumruk attı. Darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı. Meler hastanede tedavi altına alınırken, Koca ve 3 şüpheli ise tutuklandı. Hakem Meler dün tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Hakeme saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı
Hakem Meler\'e saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı! Yumruk atan Faruk Koca 3 suçtan yargılanacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakem Meler'e saldırıyla ilgili 4 kişiye dava açıldı! Yumruk atan Faruk Koca 3 suçtan yargılanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: olay basit bir tartaklama olayı değildir, ülkemiz açısından kötü bir imaj yaratılmıştır, olayı yapanlar Ankaragücü kulübü başkanı ve adamlarıdır dolayısı ile kulübü de bağlayan ve sorumlu tutan bir hadisedir, ceza hem kişiye hem de kulübe verilmelidir ki bundan böyle hiç kimse böyle bir harekette bulunmasın... 16 0 Yanıtla

Advertisement