Bahçeli'den 1 Kasım Seçimleri Sonrası Artan Teröre Sert Tepki - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'den 1 Kasım Seçimleri Sonrası Artan Teröre Sert Tepki

Bahçeli\'den 1 Kasım Seçimleri Sonrası Artan Teröre Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında 1 Kasım sonrası yaşanan terör saldırılarıyla ilgili eleştirilerde bulundu.

14.11.2015 21:36  Güncelleme: 22:14

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimleri sonrası gerçekleşen terör saldırıları ve şehit haberleriyle ilgili yaptığı açıklamasında "1 Kasım'da terör sandığa gömülmüştü, Türkiye düşmanlarına diz çöktürülmüştü. Öyle ya, uzayı zapt ettik, Jüpiter'e de saray diktik." dedi.

"ZOR VE SIKINTILI DÖNEMLER MANEVİ MÜKAFATTIR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin mesajı şöyle: "Zorluklarla başa çıkmanın kolay bir yolu vardır; o da korkusuzca içinden geçmek, cesur bir şekilde üstüne üstüne gitmektedir. Zor ve sıkıntılı dönemler bir bakıma manevi mükafattır. Gelişme ve büyümenin tılsımı zor zamanlarda gizlidir. Mesele bunun farkına varmaktır. Ülkülerini sağlam şekilde belirlemiş olan kimseler için her engel bir fırsat, her sorun bir imkan hazinesidir. Marifet bunu görebilmektir.

"HİÇBİR ZAFERİN BASİT BİR YOLU YOKTUR"

Nasıl ki ele diken batmadan gül toplamak mümkün değilse, cesaret göstermeden, dirayetli olmadan yokuşlar da tırmanılamayacaktır. Hiçbir zaferin basit bir yolu, ucuz bir fiyatı yoktur. Mücadele ede ede, çile fidesinden umut çiçekleri açtırarak hedefe varmak mümkündür. Yeter ki inanalım, yeter ki aşkla isteyelim; bakın o zaman zifiri karanlıkta bile gök kubbemizde yol gösteren bir hilal ışığı parlayacaktır. Atalarımız boşuna söylememiş: 'Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerek.' Çekiç safhası tamam, sırada keskin bıçak olmak var.

"İSTİKRAR GELECEK DİYORLARDI, YİNE KAN VE ACI GELDİ"

1 Kasım seçiminin üzerinden yaklaşık iki haftalık bir süre geçti. İstikrar ve huzur gelecek diyorlardı, ne gezer, yine kan, yine acı geldi. Şehitler yürekleri kavuruyor. Dün; Uzman Çavuş Selim Vural'ı, J.Başçavuş Ahmet Çelik'i, Uzman Onbaşı İbrahim Bağcı'yı teröre kurban verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimize, silah arkadaşlarına ve kederli ailelerine başsağlığı temenni ediyorum.

"UZAYI ZAPT ETTİK, JÜPİTER'E DE SARAY DİKTİK"

1 Kasım'da terör sandığa gömülmüştü, Türkiye düşmanlarına diz çöktürülmüştü. Öyle ya, uzayı zapt ettik, Jüpiter'e de saray diktik. Nasılsa yalan diz boyu, inananlar haddinden fazla. İstikrar diyenler, Kobani'ye çevrilmeye çalışılan Silvan'da hala 3 mahalleye giremedi. Birileri milletin aklıyla oynuyor ve aldatmada ustalaşmakla kalmıyor, herkese yutturmaya çalışıyor. Kör gözünü açtı artık, uyku dönemi bitti.

"HER TARAF DOLDU AK TOROS"

Manisa'da başörtülü bir hanımefendiye kelepçe takıp, sonra pardon diyerek başı açık hanımları tahkir edenlerin boyaları dökülüyor. Şimdi de Antalya'da G-20 toplantısı yapılacak. İnsanlık terörden kırılıyor, Paris'in içine Şam kaçıyor, beyefendiler ise başka alemde! Antalya'da golf arabasına binip gösteri yapanlar Türkiye'yi çoktan dolmuşa bindirdi, dolduruşa getirdi. Her taraf doldu ak Toros.

"TERÖRÜN HİMAYE EDENİ BUZ GİBİ VARDIR"

Terörün vatanı, milliyeti, dini, inancı, mezhebi, kimliği yok derler. Doğrudur. Ama terörün sahibi, himaye edeni bal gibi, buz gibi vardır. Gaziantep'de, Diyarbakır'da, Suruç'ta ve Ankara'da terör nice canlara kast etmişti. Malumdur, terörün ağır faturasına hala katlanıyoruz.

"FRANSA HALKINA TAZİYELERİMİ İLETİYORUM"

Fransa'da dün akşam altı ayrı noktaya yapılan saldırıda yüzlerce insan öldü ve yaralandı. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Fransa halkına taziyelerimi bildiriyorum. Terörden yalıtılmış, soyutlanmış, korumaya alınmış güvenli hiçbir yerin olmadığını da düşünüyorum. Terörü politik bir enstrüman, küresel ve bölgesel bir dizayn vasıtası olarak kullanan ülkelerin bu hazin tablodan ders almasını umuyorum.

"GÜÇ OLAN KAHRAMANCA YAŞAMAKTIR"

İnsanlık teröre müşterek refleks geliştirip aynı cephede buluşamazsa, geleceğin dünyasını azılı katillerin tayin edeceğini görelim, bilelim. Şunu da unutmayalım ki, güç olan kahramanca ölmek değil; kahramanca yaşamaktır. İnsanlık huzur bulsun, ama Türk milleti de payidar olsun."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli'den 1 Kasım Seçimleri Sonrası Artan Teröre Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • REHA: Sayin bahceli secimden önce Türkiyenin bir kaosa götürülüp secmen üzerinde baski yapilarak halkin suandaki iktidara oy vermesi saglandi.Peki sen neyaptin.Bu Oyuna ortak olup hicbir koalisyona katilmadin.Twitterden yazmakla ne yazikki bu isler cözülmüyor Gerekeni zamaninda yapacaktin. 1 1 Yanıtla
  • bi git artık: ne diyor bu değişik gurursuz yüzsüz herif 0 1 Yanıtla
  • HERKES YORUM YAPAR OLMUŞ YALAN YANLIŞ: yorum yapanlar acaba yazdıklarına kendileri de inanıyor mu boş boş konuşup durmayın adam doğru konuları gündeme getirmiş yanlış söylediği bir şey yok yanlış olan sizin gibi yorum yapıp hakaret ettiğiniz adamın tırnağı bile olamamak kalkmışsınız mhp adına birilerini getirip götürüyorsunuz siz kimsiniz ki mhp hakkında karar veriyorsunuz mhp limisiniz hayır ülkücümüsünüz mümkün değil ee o zaman hangi hakla kendinizi mhp nin durumuyla alakalı konuşup yorum yapıyorsunuz geçmişini bilmeyen aktroller 1 0 Yanıtla
  • kurt: Bekara karı boşamak kolay memleket için zerre kadar sorumluluk alma hayırda, hayır,hayırda ,hayır türküsünü söylemeye devam et . 80 MİLLETVEKİLİNİ 40 A ADÜŞÜR KENDİNİ SORGULAMA başkaları için ahkam kesmeye devam et. EDEP YAHU 0 1 Yanıtla
  • adam gibi adam: sen ancak her şeye hayır dersin onun yüzünden bu parti bu hallere düştü şimdide kalkmışın terörü bahane ediyorsun bekle göreceksin nasıl kökünü kazıyacaklar sende şaşıracaksın sanki herşey güzeldide bir anda bıçak gibi kesecekler 0 1 Yanıtla

Advertisement