Eski Bakan Bahattin Şeker'e ait akaryakıt istasyonunda kavga: 1 polis ağır yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eski Bakan Bahattin Şeker'e ait akaryakıt istasyonunda kavga: 1 polis ağır yaralı

12.03.2026 18:20  Güncelleme: 19:43

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde eski Bakan Bahattin Şeker'e ait akaryakıt istasyonunda koruma polisi ile 2 kardeş arasında kavga çıktı. Kavgada defalarca bıçaklanan koruma polisi ağır yaralanırken, 2 kardeş ise bacaklarından vuruldu.

Bozüyük ilçesinde 20'nci dönem milletvekili ve eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Bahattin Şeker'e ait akaryakıt istasyonunun otoparkında park meselesi nedeniyle kardeşler Münir T. ve Rıdvan T. ile çalışanlar arasında tartışma çıktı.

BAKANIN KORUMA POLİSİNİ BIÇAKLADILAR

Çıkan tartışmayı engellemek istediği belirtilen bakan koruma polisi Yüksel T. ile kardeşler arasında arbede yaşandı. Arbedede polis memuru Yüksel T. vücudunun çeşitli yerinden bıçaklandı. Yüksel T. de 2 kardeşi bacaklarından vurup, yaraladı.

Eski Bakan Bahattin Şeker'e ait akaryakıt istasyonunda kavga: 1 polis ağır yaralı

POLİS MEMURUNUN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine akaryakıt istasyonuna çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralandığı belirtilen polis memuru Yüksel T., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 2 kardeş ise Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Eski Bakan Şeker'in olay sırasında akaryakıt istasyonunda olduğu ve kavgayı ayırmaya çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan Bahattin Şeker'e ait akaryakıt istasyonunda kavga: 1 polis ağır yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Larin_9285 Larin_9285:
    ne güzel ülke 10 yıl önceki bakana hala koruma polisi var 79 3 Yanıtla
  • 1234 1234:
    kardeşinin hakkini yemiştir gibi geliyor 17 0 Yanıtla
  • Hasan polat Hasan polat:
    hirtlarrrr. beka sorunu 9 0 Yanıtla
  • Hakim ATMACA Hakim ATMACA:
    Asayişi bozmanın afı olmamalı huzurumuz için 6 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement