Manisa'da emlakçı sevgilisini öldürdü, intihar etti - Son Dakika
Güncel

Manisa'da emlakçı sevgilisini öldürdü, intihar etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir emlakçı, birlikte yaşadığı kadınla tartıştıktan sonra onu öldürdü ve ardından intihar etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

10.01.2024 17:16

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde emlakçı Osman Davras (48), birlikte yaşadığı Özge Gülenyüz'ü (34) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay, saat 14.30 sıralarında Acarlar Mahallesi Güneş Sokak üzerindeki Özge Gülenyüz'e ait giyim mağazasında meydana geldi. Emlakçılık yapan Osman Davras, birlikte yaşadığı belirtilen Özge Gülenyüz ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Osman Davras, yanındaki tabancayla Özge Gülenyüz'ü ensesinden vurdu. Davras, ardından aynı tabancayla kendi başına ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Davras ile Gülenyüz'ün cenazeleri olay yerindeki incelemelerin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.(DHA)

Manisa\'da emlakçı sevgilisini öldürdü, intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da emlakçı sevgilisini öldürdü, intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement