Kayseri Özhaseki: Yüzde 41 Oya Ne Partimiz Ne Vatandaş Memnun - Son Dakika
Güncel

Kayseri Özhaseki: Yüzde 41 Oya Ne Partimiz Ne Vatandaş Memnun

Kayseri Özhaseki: Yüzde 41 Oya Ne Partimiz Ne Vatandaş Memnun

Özhaseki: Yüzde 41 oya ne partimiz ne vatandaş memnun Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ/KAYSERİ (DHA)- AK Parti genel başkan yardımcısı, yerel yönetimler başkanı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, "Seçimlerden çıkalı 4 ay oldu.

03.10.2015 14:09

Özhaseki: Yüzde 41 oya ne partimiz ne vatandaş memnun

Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ/KAYSERİ (DHA)- AK Parti genel başkan yardımcısı, yerel yönetimler başkanı ve Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki, "Seçimlerden çıkalı 4 ay oldu. Yüzde 41'lik oya ne partimiz ne de vatandaşlarımız, memnun olmadı. Ama,yüzde 15 alanlar davul çaldı çok sevindi. Ana muhalefet partisi oyları gerilediği halde çok mutlu oldular. Bizim potansiyelimiz yüzde 50'lerin üstü. Hatta,yüzde 70'e kadar uzanabilir" dedi.

Fier Butik otelde yapılan 4.Bölge yerel Yönetimler toplantısına, AK Parti genel başkan yardımcısı ve yerel yönetimler başkanı Mehmet Özshaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı Taner Yıldız, Kayseri milletvekili Havva Çalış Talay, Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sivas ve Yozgat illerinden Büyükşehir,il ve ilçe belediye başkanları, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, kadın ve gençlik kolları ile yerel yönetim başkanları İl Seçim Koordinasyon merkezi başkanları,İl Genel Meclisi ve belediye meclis üyeleri katıldı. Yerel yönetimler toplantısında Ak Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yaptığı selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti genel başkan yardımcısı ve yerel yönetimler başkanı Mehmet Özshaseki sözlerine, "Seçimlerden çıkalı 4 ay oldu. Yüzde 41'lik oya ne partimiz ne de vatandaşlarımız, memnun olmadı. Ama,yüzde 15 alanlar davul çaldı çok sevindi .Ana muhalefet partisi oyları gerilediği halde çok mutlu oldular. Bizim potansiyelimiz yüzde 50'lerin üstü. Hatta,yüzde 70'e kadar uzanabilir" diyerek başladı. Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü:

" İktidar olduğumuzdan bu yana çok iyi işler yaptık. Türkiye'nin yapısal sorunlarını çözmekte ileri gitmiş, müthiş işler yapmış bizler niye daha fazla oy almadık diye özeleştiri yapıyoruz. Milletvekillerimizle gruplar halinde istişareler yapıp, uzun uzun tartıştık. Yeni seçimle ilgili neler yapabiliriz,üzerimize ne düşüyor, bunlara bakacağız. Belediyecilik bizde geç, batıda erken başlamış. Bizde belediyecilik hizmetleri Osmanlı? da vakıflarla ortaya çıkmış. Vakıflar güçlüyse işler iyi gitmiş. Kötüyse,para suyunu çekerse kötü gitmiş. Bizde belediyecilik 1930'lı yıllarda çıkan kanunla kurallaşmış. Değişim çağında yaşıyoruz ve çok boyutlu. Siz bu değişimleri doğru anlar ve uygularsanız ayakta kalıyorsunuz. Yoksa, giderek durum kötüleşiyor. Kamu yöneticilere zamana ayak uydurmazsa, değişime ayak uydurmazsa,bu vatandaşa eziyet olur. 1994 yılından itibaren ideolojik belediyecilikten, hizmet belediyeciliğine dönüştü. Hizmet bir hakdır, ulufe değildir. Şehirler canlı organizmalar,onlarında bir ruhu var. Benim şehrim nasıl büyürle meşgul olmalıyız. Yerel yöneticilerin ufku varsa,birlikte çalışıyorsa kalkınma vardır. Kıskançlığın ortaya çıktığı yerlerde, küçülme var. Sol belediyeler zamanlarını kötü değerlendirdiler. Hırsızın alası çıkıp kul hakkından söz ediyor. Türkiye'deki tüm yolsuzlukları toplayın bir Yuvacık barajı etmez. Küçücük bir baraj 3 milyar dolara mal oluyor. Bu adamlar çıkıyor başka şeylerden söz ediyor. Belediyeler kendi partilerini bitirdi. Bizim misyonumuz 1994'de başladı ve partimizi iktidara taşıdı. Hizmet bitmedi. Beklentiler de bitmedi. Yeni hedeflere birlikte koşacağız. Bizde bu ruh ve inanç var."

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Özhaseki: Yüzde 41 Oya Ne Partimiz Ne Vatandaş Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gayserili: halk tabiki memnun değil bu kadar yolsuzluk ve pkk olaylarına göre yüzde 41 oy alınıyorsa memnun olunmaz akar yakıtın dolar ve avronun alıp başını gittgi emelinin asgeri ücretlinin durumu içler acısıyken bakanları yatları katları gemicikler ortada 10 0 Yanıtla
  • zorbey bozkurt: size oy yok yeter artık çekin gidin bıktı halk sizden kayseride en ucra köşede bile ev kiraları 600 tl den başlıyor halkı mahvettiniz alışmışsınız harama kolay paraya halkın ne çektiginden haberiniz yok bu sefer işiniz bitti sizde farkındasınız anaptan kötü olacaksınız insan içine çıkmaya güzünüz kalmayacak 5 0 Yanıtla

Advertisement