Kılıçdaroğlu: 'Can Atalay, milletin vekilidir! Demokrasiye, hukuka ve adalete sonuna kadar sahip çıkacağız' - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: 'Can Atalay, milletin vekilidir! Demokrasiye, hukuka ve adalete sonuna kadar sahip çıkacağız'

Kılıçdaroğlu: \'Can Atalay, milletin vekilidir! Demokrasiye, hukuka ve adalete sonuna kadar sahip çıkacağız\'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili olarak FETÖ liderine destek verenlerin kararının millet vicdanında hükümsüz olduğunu belirtti ve millet iradesine darbe yapanlara geçit vermeyeceklerini vurguladı. Kılıçdaroğlu, Can Atalay'ın milletin vekili olduğunu ve demokrasiye, hukuka ve adalete sonuna kadar sahip çıkacaklarını ifade etti.

30.01.2024 19:29  Güncelleme: 19:30

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "FETÖ terör örgütü liderine 'kıymetli değerimizdir' diyenlerin okuttukları karar, millet vicdanında hükümsüzdür. Millet iradesine darbe yapanlara geçit yok. Can Atalay, milletin vekilidir. Demokrasiye, hukuka ve adalete sonuna kadar sahip çıkacağız" açıklamasını yaptı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Gezi Davası tutuklusu Can Atalay'ın milletvekilliği, hakkındaki Yargıtay kararının bugün TBMM Genel Kurulu'nda okutulmasıyla düşürüldü. CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, X hesabından konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

"FETÖ terör örgütü liderine 'kıymetli değerimizdir' diyenlerin okuttukları karar, millet vicdanında hükümsüzdür. Millet iradesine darbe yapanlara geçit yok! Can Atalay, milletin vekilidir!! Demokrasiye, hukuka ve adalete sonuna kadar sahip çıkacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: 'Can Atalay, milletin vekilidir! Demokrasiye, hukuka ve adalete sonuna kadar sahip çıkacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement