Osmancık'ta Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri Başladı

Osmancık\'ta Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri Başladı

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri Koyunbaba İlkokulu'nda yapılan açılış töreni ile başladı.

04.05.2015 22:20  Güncelleme: 00:23

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde Dünyanın en önemli 3. sorunu olan trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri Koyunbaba İlkokulu'nda yapılan açılış töreni ile başladı.
Törene Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Askerlik Şube Başkanı Personel Üsteğmen Serhan Tongüç, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere, Kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda ilk olarak konuşan Trafik Tescil ve Denetleme Bürosu'ndan Baş Polis Muhammet Bulut tüm dünyada trafik güvenliğinin sağlanması için Mayıs ayı içerisinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini söyledi.
Haftanın önemi ile ilgili öğrenciler tarafından şiirler okundu. Karayolları "Karayolu Güvenliği Trafik Haftası" konulu şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.
Hafta nedeniyle trafik konusunda başarılı çalışmalar sergileyen ve trafikte yılın başarılı personellerine ve şoförlük hayatında hiç kaza yapmayan yılın sürücüsüne Kaymakam Üçüncü tarafından plaket ve başarı belgesi verildi
Koyunbaba İlkokulu bahçesi basket sahasında, özel hazırlanmış bölümde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa olarak 2.sınıf öğrencilerine trafikle ilgili bilgilendirme ve trafik eğitimi verildi. Etkinlikte yer alan trafikle ilgili materyallerin tanıtımını yapan polisler, trafik kuralları ve levhaları hakkında küçük öğrencilere de bilgiler verildi.

HABER:Mustafa ULUSOY




Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement