Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Anadolu Ajansı (AA), 2017'ye damga vuran olaylara ait fotoğraflarını oylamaya sundu.

27.12.2017 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA), 2017'ye damga vuran olaylara ait fotoğraflarını oylamaya sundu. Oylama sonucunda, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından üç kategoride "Yılın Fotoğrafları" seçilecek.

AA'nın ilk kez 2012'de düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında, bu yıl da Türkiye'nin yanı sıra Suriye, ABD, Somali, Bangladeş, Suudi Arabistan, Irak, Sırbistan, Yemen, Fransa, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Güney Sudan, Madagaskar ve Filistin gibi dünyanın farklı coğrafyalarından "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde yayınlanan 750 binin üzerindeki kare arasından belirlenen 69 seçkin fotoğraf, dünyada Türkçe ve İngilizce alt yazıyla oylamaya açıldı. "photovideorate.aa.com.tr" internet adresi üzerinden devam ettiği oylamaya Edirne'de kurum müdürleri de katıldı.

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledikten sonra "haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direniş'in sembolü 14 yaşındaki çocuk", "yaşam" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Yüksekte ekmek parası mücadelesi", "spor" kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafına oy verdi.

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş, "haber" kategorisinde Qusay Nour'un "Suriye'de rejimin saldırıları", Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", "yaşam" kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", Fikret Delal'ın " Rize'de teleferikle ulaşım", "spor" kategorisinde ise Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk, Mario Strmotic'in "Bünyamin Sezer" isimli fotoğrafı oyladı.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, "haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direniş'in sembolü 14 yaşındaki çocuk", Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi", "yaşam" kategorisinde Cem Öksüz'ün "Türk Yıldızları İzmir'de", "spor" kategorisinde ise Sercan Küçükşahin'in "Atlı okçuluk gösterisi" isimli fotoğrafını seçti.

DSİ 11. Bölge Müdürü Nesip Özden, "haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", "yaşam" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Engelli kardeşlerin yaşamı", "spor" kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafa oy verdi.

Basın Yayın ve Enformasyon Edirne İl Müdürü Uğur Ülgen, "haber" kategorisinde Wisam Hashlamoun'un "Direniş'in sembolü 14 yaşındaki çocuk", "yaşam" kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu", "spor" kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafına oy verdi.

Basın İlan Kurumu Edirne Şube Müdürü Ebubekir Günel, "haber" kategorisinde Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi", "yaşam" kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü", "spor" kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafları oyladı.

Edirne Valiliği Özel Kalem Müdürü İbrahim Tarancı ile Edirne Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın, "haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik'in bayram namazı", "yaşam" kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu", "spor" kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafına oy verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement