Ahmet Çalık ve Adnan Polat'tan İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Ahmet Çalık ve Adnan Polat'tan İftar Yemeği

Ahmet Çalık ve Adnan Polat\'tan İftar Yemeği

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Hz.

24.11.2012 20:43

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehadeti vesilesiyle "Oruç Açma" programı düzenledi.

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Ehl-i Beyti Nebi'nin mümtaz üyesi Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela'da şehadeti vesilesiyle iftar yemeği daveti düzenledi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde "Muharrem de bizim, Ramazan da bizim" temasıyla düzenlenen "Oruç Açma" davetine iş ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı. Sunuculuğunu Oktay Kaynarca'nın yaptığı iftar davetinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün video mesajı da izlendi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Süzer Holding Mustafa Süzer, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar,Torunlar Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun,Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş,Bayraktarlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bayraktar, Bahçıvan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Hasan Arat, Kutsi, ünlü aktris Hülya Koçyiğit, Necati Şaşmaz, Şafak Sezer ve Atv Huzur Sokağı dizisi oyuncuları ile birçok ismin katıldığı iftar yemeği Kur'an-ı Kerim ve lokma duası okunarak başladı. İftar yemeğinde barış ve dostluk mesajları verildi.

"GÖNÜLLERİMİZİ AÇMA PROGRAMI"

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, düzenledikleri programın sadece "oruç açma" değil "gönüllerimizi açma" programı olduğuna dikkat çekti. Çalık, "Bu program aynı zamanda birbirimize daha çok saygı gösterme, birbirimizi daha çok sevme, biribirimizi candan daha çok kucaklama programı. Hepimiz aynı Allah'a inanan kimseler olarak bu sofranın başındayız. Hepimiz aynı peygamber'e, Muhammed Mustafa'ya inanan kimseler olarak burada halka tutmuş bulunuyoruz. Hepimiz aynı kutlu aileye, Nebi'nin ehl-i beytine gönülden bağlı insanlar olarak bu mekanı paylaşıyoruz. Geçtiğimiz Ramazan ayında iki değerli iş adamımızın girişimiyle, bu amaçla düzenlenen programı izlediğimde inanın çok etkilendim. Bu anlayışın devam etmesi, bu çizgideki programların sürdürülmesi gerekir, diye düşündüm. Bu mütevazı programın arka planı işte bu güzelliklere benim de küçük bir katkı yapma isteğimden ibarettir. İnanıyorum ki her vesile ile bu tür programlar düzenlenmeye devam edilir, ortak değerlerimiz, ortak bilincimiz daha da güçlenir " dedi.

ADNAN POLAT'TAN "BİRLİK VE BERABERLİK" MESAJI

Adnan Polat da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Polat, "Bizler ulu bir ağacın dallarıyız. Kökümüz aynı, yapraklarımız aynı, dallarımız aynı. Kimimiz güvercinlere yuva yapan dallarız" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahmet Çalık ve Adnan Polat'tan İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement