Akademisyenlerden Baburname Çalıştayı'na Tam Not - Son Dakika
Yerel

Akademisyenlerden Baburname Çalıştayı'na Tam Not

Akademisyenlerden Baburname Çalıştayı\'na Tam Not

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, KOÜ'de düzenlenen Baburname Çalıştayı'na katılan heyeti yemekte misafir etti.

24.11.2012 11:22  Güncelleme: 11:21

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dündası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ) düzenlenen Baburname Çalıştayı'na katılan heyeti yemekte misafir etti.

Başkan Karaosmanoğlu, yurt içi ve yurt dışından gelen akademisyenleri Kocaeli'de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu da katıldı.

Türkiye'nin yanı sıra Japonya, Fransa, Almanya, Hindistan, Özbekistan, Azerbaycan, Macaristan, Kırgızistan, İngiltere ve Türkmenistan'dan konuk akademisyenleri Kocaeli'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Bize şeref verdiniz, onur verdiniz. Babur Şah ve Baburname ile ilgili çalıştaydan bizim de istifade edeceğimiz sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bizler tarihi kişilikleri kendimize örnek almalıyız" ifadelerini kullandı. Çalıştaya katılan akademisyenler de, örnek misafirperverliği için Başkan Karaosmanoğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, TDBB ve KOÜ'nün yöneticilerine teşekkür etti.

(UU)

24.11.2012 10: 57: 30

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akademisyenlerden Baburname Çalıştayı'na Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement