Başkan Kurt'un Kılıçdaroğlu ile Hatıra 'Selfie'si - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurt'un Kılıçdaroğlu ile Hatıra 'Selfie'si

Başkan Kurt\'un Kılıçdaroğlu ile Hatıra \'Selfie\'si

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Teşkilatı, belediye başkanları ve milletvekili adaylarının tam kadro olarak Ankara’da düzenlenen seçim bildirgesi toplantısına katılmasının ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile hatıra selfiesi çektirdi.

03.10.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Teşkilatı, belediye başkanları ve milletvekili adaylarının tam kadro olarak Ankara'da düzenlenen seçim bildirgesi toplantısına katılmasının ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile hatıra selfiesi çektirdi.

Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi seçim bildirgesi toplantısına, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Av. Sinan Özkar, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel, Metin Tomsuk, Erdal Çakıcıer ve Erdal Caferoğlu katıldı.

CHP Seçim Bildirgesinin açıklandığı toplantıda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimlerini gençlere adadığını belirterek, Odunpazarı Belediyesi'nin gençlere yönelik çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Eskişehir'in bir üniversite kenti olduğunu ve genç nüfusun yoğun olduğunu sözlerine ekleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "1 Kasım seçimlerini gençlerimizin destekleriyle ve çabalarıyla kazanacağız. Türkiye'de gençleri yanımıza alarak "Önce Türkiye, Önce İnsan, Önce Birlik" diyerek ülkemizi çağdaş, özgür, demokratik, eşit ve aydın yarınlara ulaştıracağız" dedi.

Başkan Kurt, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile buluşmasında yaptığı konuşmasında, "'Önce Türkiye, Önce İnsan, Önce Birlik' diyerek çalışmalara başlıyoruz. Hep beraber el ele çalışacağız. Örgütlü biçimde çalışacağız. Eskişehir'de birinci parti olduğumuz gibi Türkiye'de de birinci parti olmak için çalışacağız. Biz üreteceğiz, biz Türkiye'yi büyüteceğiz. Gençlerimizle daha adil yarınlara ulaşacağız"ifadelerini kullandı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt görüşmenin ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte hatıra selfiesi çektiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurt'un Kılıçdaroğlu ile Hatıra 'Selfie'si - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement