Battalgazi'ye Müjde - Son Dakika
Yerel

Battalgazi'ye Müjde

Ak parti malatya milletvekili fuat ölmeztoprak, battalgazi ilçesinin proje tutarı 5 milyon lira olan yeni hükümet binasına kavuşacağını bildirdi.

31.03.2011 10:54

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Battalgazi ilçesinin proje tutarı 5 milyon lira olan yeni Hükümet binasına kavuşacağını bildirdi.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'deki 14 ilçenin yeni hükümet binalarına yıl sonunda kavuşacağını belirtti.

Ölmeztoprak, ülkedeki hükümet konaklarının daha modern yapıya kavuşması amacı doğrultusunda Adana Aladağ, Bingöl Karlıova, Çankırı Çerkeş, Erzincan Refahiye, Erzurum Pazaryolu, Hatay Reyhanlı, İstanbul Güngören, İzmir Menderes, Kahramanmaraş Afşin, Kırıkkale Yahşihan, Muğla Kavaklıdere, Rize Güneysu, Şanlıurfa Halfeti ve Van Erçiş ilçelerinde yapımı devam eden hükümet konaklarının 2011 yılı sonunda hizmete gireceğini kaydetti.

Ölmeztoprak, şunları aktardı:

"Bu 14 ilçenin hükümet konağına 22 Milyon 250 bin lira harcama yapılacaktır. Malatya ilinin Battalgazi ilçesi de proje tutarı 5 milyon lira olan yeni hükümet binasına kavuşacak. Bu yıl için 500 bin lira ödenek ayrıldı."

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Battalgazi'ye Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement