Bursa: Uib, Çin'de Katıldığı Fuarda Birçok İş Bağlantısı Kurdu - Son Dakika
Güncel

Bursa: Uib, Çin'de Katıldığı Fuarda Birçok İş Bağlantısı Kurdu

Uludağ İhracatçı Birlikleri (Uib) Genel Sekreteri İbrahim Okur, 30 Kasım-2 Aralık 2006 Tarihleri Arasında Çin'de Katıldıkları Automechanika Shanghai 2006 Otomotiv Yan Sanayi Fuarı'nda Birçok Bağlantı Kurduklarını Belirterek, İhracatın Gelişmesi ve Artması İçin Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Fuarlara Katılmak Gerektiğini Açıkladı.

07.12.2006 17:32

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) Genel Sekreteri İbrahim Okur, 30 Kasım-2 Aralık 2006 tarihleri arasında Çin'de katıldıkları Automechanika Shanghai 2006 Otomotiv Yan Sanayi Fuarı'nda birçok bağlantı kurduklarını belirterek, ihracatın gelişmesi ve artması için dünyanın neresinde olursa olsun fuarlara katılmak gerektiğini açıkladı.

Genel Sekreter Okur, Çin'de düzenlenen Automechanika Shanghai 2006 Otomotiv Yan Sanayi Fuarı ile ilgili açıklamalar yaptı. Fuara UİB'in organizasyonuyla milli katılım sağlandığını ve birçok Türk firması adına iş bağlantıları kurduklarını belirten Okur, "Genel Sekreterliğimiz infostandında ülkemiz ekonomisi, taşıt araçları, yan sanayi sektörü ve fuar katılımcısı ihracatçı firmalarımız hakkında işadamlarına geniş bilgiler vererek, karşılıklı görüş alışveriş imkanı bulduk. İkili görüşmeler sonucunda, birçok bağlantı sağlandı. Bu fuarda gördük ki; ihracatın gelişmesi, artması için dünyanın neresinde olursa olsun fuarlara katılarak ürünlerimizi pazarlama imkanı bulmalıyız" dedi.

Çin Halk Cumhuriyeti'nin en büyük liman ve sanayi şehri Şangay'da düzenlenen Automechanika Shanghai 2006 Otomotiv Yan Sanayi Fuarı'na Türkiye'yi temsilen ihracatçı 10 firma katıldı. Türkiye dışında Avustralya Almanya, Brezilya, Endonezya, Finlandiya, Fransa, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İsveç, İtalya, Japonya, Kore, Malezya, Singapur ve Tayvan gibi ülkelere mensup 370 firmanın iştirak ettiği fuarın açılış gününde UİB tarafından hazırlanan Türkiye standları, Türkiye'nin Şangay Başkonsolosu Murat Ülkü, Ticaret Ataşesi Göktuğ Bayrı ve üst düzey diğer resmi görevliler tarafından ziyaret edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa: Uib, Çin'de Katıldığı Fuarda Birçok İş Bağlantısı Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement