CHP Kayseri Milletvekili Arık Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Kayseri Milletvekili Arık Açıklaması

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, "Mehmetçiğimiz Afrin'de tozu dumana katarken Çevre ve Şehircilik Bakanı da bürokratlarıyla birlikte şatafatlı sofralarda tozu dumana katıyor.

08.02.2018 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, "Mehmetçiğimiz Afrin'de tozu dumana katarken Çevre ve Şehircilik Bakanı da bürokratlarıyla birlikte şatafatlı sofralarda tozu dumana katıyor." dedi.

Arık, Mecliste düzenlediği basın toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 20. gününde olduklarını, Mehmetçiğin, milletin huzuru ve Türkiye'nin geleceği için canla başla mücadele ettiğini bildirdi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise acil şifa dileklerinde bulunan Arık, "Kahraman askerlerimiz bölgede canla başla mücadele ederken, ülke her gün şehit haberleriyle sarsılırken ülkeyi yönetenler zevki sefa içerisinde." ifadesini kullandı.

Arık, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin, bürokratlarla yemekte bir araya geldiği sırada çekilen fotoğraflarını gösterip bu duruma tepki gösterdi.

"Mehmetçiğimiz Afrin'de tozu dumana katarken Çevre ve Şehircilik Bakanı da bürokratlarıyla birlikte şatafatlı sofralarda tozu dumana katıyor." diyen Arık, şöyle devam etti:

"Sayın Bakan elbette bürokratlarıyla yemek yiyebilir ama Sayın Bakan'ın bu şatafatlı sofrada yemek yediği sırada arkasında bulunan televizyon ekranından 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 18. günündeyiz' şeklinde haberler yansıyor. Zeytin Dalı Harekatı'nda daha naaşına ulaşamadığımız Kayserili şehidimiz varken, şehidimizin gözü yaşlı eşi ve yüreği yanan anası varken bu görüntüler hiç de şık olmamıştır. Bize 'sıcak yatağınızda yatarken' diye laf söyleyenler bu görüntülere ne diyecek acaba? Bu görüntü tüm Kayseri'nin, şehit analarının vicdanını sızlatmıştır. Sayın Bakan bu şatafatlı görüntüler için derhal Kayserililerden ve tüm Türkiye'den özür dilemelidir."

Arık, iktidar partisinden bir şey beklemediklerini vurgulayarak, "Mehmetçik ülkemiz için canla başla mücadele ederken, bayrak için kalleş PYD/ PKK ile mücadele ederken vicdanları yaralayan bu pozları vermeyin yeter." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Kayseri Milletvekili Arık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement