Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 1

Güngören'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırıma çıkıp o sırada taksiden inen 3 kişiye çarptı.

01.06.2017 08:08

Güngören'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırıma çıkıp o sırada taksiden inen 3 kişiye çarptı. Kazada otomobilin altında kalan 17 yaşındaki İbrahim Ceylan hayatını kaybederken otomobil sürücüsünün de aralarında bulunduğu 3 kişi de yaralandı.

Kaza Güngören, Eski Londra Asfaltı Caddesi Topkapı istikametinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Topkapı istikametinde seyreden Emrah Ekinci 34 GZ 0601 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil o sırada Şükrü Aktaş'ın kullandığı 34 TUC 09 plakalı taksiden inen 3 kişiye, ardından da duvara çarptı.

Kazada sürücü Emrah Ekinci, Sedat Özcan (18) İbrahim Ceylan (17) ve Yusuf Taş (16) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılırken, otomobilin altında kalarak ağır şekilde yaralanan İbrahim Ceylan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza nedeniyle tek şeritten sağlanan trafik kaza yapan otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından normale döndü.

Görüntü Dökümü:

------------

-Kaza yeri

-Kaza yapan araçlar

-Polis ekiplerinden görüntü

-Yaralıların yakınlarından görüntü

-Araçların kaldırılması

-Taksi şoförü Şükrü Aktaş ile röp.

-Genel ve detaylar

01.06.2017 - 06.24 Haber Kodu : 170601026

===========================

4- GEZİ OLAYLARININ 4'ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL-İbrahim AKTÜRK-Özgür EREN/İSTANBUL DHA

Bazı milletvekillerinin de aralarında bulunduğu bir grup, Gezi olaylarının 4'üncü yıldönümü nedeniyle İstiklal Caddesi üzerinden Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Polisin meydana çıkmalarına izin vermediği grup, bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra olaysız dağıldı.

Beyoğlu CHP İlçe teşkilatı önünde dün saat 19.00'da toplanan yüzlerce kişi, Gezi olaylarının 4'üncü yıldönümü nedeniyle İstiklal Caddesi üzerinden Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker, Onursal Adıgüzel ve HDP Milletvekili Garo Paylan ile Gezi olaylarında hayatını kaybedenlerin ailelerinden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, babası Sami Elvan, Ethem Sarısülük'ün annesi Sayfiye Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş'ın babası Ali Ayvalıtaş, Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan grubun arasında yer aldı. Grubun önünde yürüyenlerin, "Hayır bitmedi mücadeleye devam, Gezi 4. Yılında" yazılı tişörtler giydikleri görüldü. Fransız Kültür Merkezi önünde önlem alan polis, grubun Taksim Meydanı'na doğru yürümesine izin vermedi. Grup, İstiklal Caddesi üzerinde oturma eylemi yaptı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylem olaysız sona erdi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Grubun toplanması

-Yürüyüşe geçmeleri

-Atılan sloganlar

-Polisin önlemleri

-Oturma eylemi

-Detaylar

31.05.2017 - 20.51 Haber Kodu : 170531190

===========================

5- BEYOĞLU'NDA "MAVİ MARMARA"  YÜRÜYÜŞÜ

Haber - Kamera: Mehmet İlkay ÖZER/ İstanbul DHA

İHH, İnsani Yardım Vakfı üyeleri, Mavi Marmara olaylarının yıl dönümünde "Özgür Kudüs Yürüyüşü" adı altında Beyoğlu'nda yürüdü.

İsrail'in, Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırının 7. yılında İHH, İnsani Yardım Vakfı üyesi bir grup, saat 19.00'da Tünel Meydanı'nda toplandı. Ellerinde pankart, bayrak ve dövizler bulunan grup, İsrail aleyhine sloganlar atarak İstiklal Caddesi üzerinden Galatasaray Meydanı'na kadar yürüdü. Galatasaray Meydanı'nda kurulan platformda yapılan konuşmaların ardından eylem olaysız sona erdi. Eylemin ardından iftar saatinin yaklaşması nedeniyle eyleme katılanlara iftariyelik dağıtıldı.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Tünelde toplananlar

-Yürüyüşe geçen grup

-Grubun Galatasaray Meydanı'na gelmesi

-Kurulan platformda yapılan konuşmalar

-Atılan sloganlar

-Katılımcılara kumanya dağıtılması

-Genel ve detaylar

31.05.2017 - 21.44 Haber Kodu : 170531193

===========================

6- VERGİ DAİRESİNE SON DAKİKA KOŞUSU

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER-Soner HASIRCIOĞLU/ İstanbul DHA

Yapılandırılan vergi ve prim borçları için taksit ödeme süresi bu gece doldu. Vergi borcu olan ve yapılandırma fırsatını değerlendirmek isteyenler için İstanbul'daki Vergi Daireleri gece saat 00.00'a kadar mesai yaptı. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyenlerin uğradığı adreslerden birisi de Fatih'te bulunan İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ve Bahçelievler Vergi Dairesi oldu.

Borçlarını yapılandıran mükellefler, borçlarının tamamını ve ya ilk iki taksidini ödemek için akşam saatlerinde vergi dairelerine gitti. Sürenin dolmasına dakikalar kala ödemesini yapan bir kişi, "Bizim için iyi oldu. Geç saatte gelebildik. Yapılandırmadan gayet memnunuz' dedi. Borçlarını yapılandırmak için son anda Bahçelievler Vergi Dairesi'ne gelenler, koşarak yetişmeye çalıştı.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı binası

-Koşuşturan vatandaşlar

-Gişede ödeme yapanlar

-Ödeme yapanlar ile röportaj

-Genel ve detaylar

01.06.2017 - 00.35 Haber Kodu : 170601003 - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement