Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliğinin toplantısı Erzurum'da yapılacak - Son Dakika
Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliğinin toplantısı Erzurum'da yapılacak

Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliğinin toplantısı Erzurum\'da yapılacak

Erzurum'da yarın çeşitli il ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliğinin yeni yıl toplantısı yapılacak.

10.02.2022 12:46  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da yarın çeşitli il ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliğinin yeni yıl toplantısı yapılacak.

Aziziye Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya Türkiye'nin dört bir yanından gelen il ve ilçe belediye başkanları ile meclis üyeleri katılacak.

Heyet daha sonra resmi ziyaretler yapıp kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek.

Toplantıya birlik başkanı ve aynı zamanda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Ankara Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ile meclis üyeleri katılacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken Belediyesi, Pasinler Belediyesi ve Olur Belediyesinin üyelerinin bulunduğu birliğin toplantısında enerji yatırımları görüşülecek.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, birliğin 25 yıldır faaliyet gösterdiğini söyledi.

Yeni yılın ilk toplantısına ev sahipliği yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Orhan, şunları kaydetti:

"Şehrimiz ve ilçemiz yenilenebilir enerji noktasında çok büyük potansiyele sahip. Bu manada hayata geçirdiğimiz yatırımlarımız da oldu. Enerjinin giderek artan önemi ve yatırımların ne kadar kıymetli olduğu günümüzde çok daha anlaşılır hale geldi. Toplantımızda hedeflerimizi gözden geçirecek ve enerji yatırımlarında yeni yol haritası belirleyeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliğinin toplantısı Erzurum'da yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement