Esenyurt'ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Esenyurt'ta meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde iş yeri çalışanı ile saldırgan arasında çıkan tartışma sonucunda silahlar çekildi. Saldırganlar olay yerine lüks bir cip ile gelmiş ve kaçmışlardır. Polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlatmıştır.

29.07.2023 21:49  Güncelleme: 17:38

İstanbul Esenyurt'ta tekel bayisine gelen 4 kişi, tartıştıkları 3 kişiye kurşun yağdırdı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, cinayet anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde saldırganların, "Yapma" diye yalvarmalarına aldırmadan şahıslara kurşun yağdırdıkları görüldü.

4 KİŞİ TEKELE GELDİLER

Olay, 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan tekel bayiinde meydana geldi. İş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiyle tartışmaya başladı. Saldırganlar tartışmanın ardından içeridekilere adeta kurşun yağdırdı.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

KAN DONDURAN ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Görüntülerde, 3 kişi iş yerinde muhabbet ederken, 4 kişi daha içeri giriyor. Yeşil tişörtlü biri ile iş yeri çalışanı arasında tartışma çıkıyor. Saldırganlardan birinin 'Babanı çağır konuşalım' dediği duyulurken, iş yeri çalışanının, "Şimdi böyle niye geldiniz bana bir söyleyin' diye yanıt veriyor. Beyaz gömlekli saldırgan ise, 'Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım' diyor. Kasada duran çalışan, 'Babam ne paylaşmış söyleyin' diye yanıt verdikten sonra, saldırganlardan birinin 'Sen bilmiyor musun?' dediği duyuluyor. Tartışma esnasında yeşil tişörtlü saldırganın iş yeri çalışanının omzunu sıkmasının ardından, iş yeri çalışanı ile yeşil tişörtlü saldırgan arasında arbede çıkıyor.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar şişelerle kasada bulunan kişiye saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan üzerinde bulunan silahı çıkararak önce iş yeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Ardından da işyerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor.

Tekel bayisinde tüyler ürperten cinayet anbean kamerada! 'Yapma' diye yalvardılar

POLİS SALDIRGANLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Saldırganlar olayın ardından, geldikleri siyah renkli lüks cip ile olay yerinden kaçtı. 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Esenyurt\'ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Veysel uygun: İnsanları öldürmek ve kendi hayatlarını mahvetmek ne kadar kolay olmuş. Gereksiz yere bu ani kin nefret neyin nesi, Yazık değil mi her iki tarafa. 38 1 Yanıtla
  • Yalçın Karaman: 2 metrelik yağlı urganın çözemeyeceği toplumsal sorun yoktur 34 1 Yanıtla
  • Mehmet ALTINTAŞ: Allah belasını versin bu yaratıkların hemen bulunup asılması lazım 2 gencecik insana bu yapılırmı insan mısınız siz. 21 1 Yanıtla
  • Ramanikow Zago: Emniyet araştırsın, Bunlar daha çok Haraç çetesini andırıyor 12 0 Yanıtla
  • nihat karayel: Şimdi bu dördünü orada çocuk öldürse ömür boyu hapistee öldürmedi mezarda müşteri olarak orada bulunup yardım etsen ya mezarda ya hapiste olacan nasıl bir Adalet insan ne yapmalı böyle adilere 11 0 Yanıtla
  • heyula 41: Allah belanızı versin 8 0 Yanıtla
  • Serkan ergezer : Saat 22:00 sonra içki yasaktı kapalıydı kimse uymuyor 6 2 Yanıtla
  • Ens Kurt: Intikam alinmali kisas da Hayat vardi. 8 0 Yanıtla
  • Ali: İdam gelmeli, bu katiller 10 sene yatip çikacaklar, bunlara Yemek vermek bile gunah 7 0 Yanıtla
  • Ersan Yasar: Yok büyle birşey ya tam bir film senaryosu ne oldu bu insanlara ya hapsi canavarlaşmış bu millet yazık büyle yapan kısas olması lazım tabiki de yakalanırsa 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement