Hakkari Valisi Alimoğlu Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Hakkari Valisi Alimoğlu Görevine Başladı

Hakkari Valiliği'ne atanan Orhan Alimoğlu, görevine başladı.

07.06.2012 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valiliği'ne atanan Orhan Alimoğlu, görevine başladı.

Eski Hakkari Valisi Muammer Türker'in Milli Güvenlik Genel Kurulu Genel Sekreterliği'ne atanmasıyla, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu bu ile vali oldu.

Öğle saatlerinde kente gelen Alimoğlu, valilik önünde Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli, Vali Yardımcıları Önder Bozkurt, Abdullah Şen, Muhammed Önder, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder diğer kurum müdürleri tarafından karşılandı. Polis mangasını selamlayan Vali Orhan Alimoğlu'na 2 öğrenci tarafından çiçek takdim edildi.

Alimoğlu, makamında gazetecilere açıklama yaparak, valilerin devlet ve hükümet politikalarının uygulayıcıları olduğunu belirterek, bunun uygulamasında insani değerlere önem vererek, adalet ve dürüstlükten ayrılmamaya çalışacağını bildirdi.

Bunun bir nöbet değişimi olduğu ifade eden Alimoğlu, nöbeti süresince Hakkarililer'e en güzel şekilde hizmet etmeye çalışacağını söyledi.

-Alimoğlu'nun özgeçmişi-

Antalya'nın Akseki ilçesinde 1956 yılında dünyaya gelen Alimoğlu, 1977 yılına Ankara Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1980 yılında Göynük kaymakamlığına atanan Alimoğlu, daha sonra sırasıyla Susuz, Avanos, Geyve, Elbistan ve Körfez Kaymakamlığı yaptı. Trabzon Vali Yardımcılığından sonra Sakarya Vali Yardımcılığı, Temmuz 2005 yılında ise Sakarya İl Özel İdare Genel Sekreteriliği görevini yürüttü.

Alimoğlu, 22 Aralık 2008 tarihinde Aksaray Valiliği görevine getirildi.

19 Mayıs'ta Hakkari Valisi olarak atanan Alimoğlu, evli ve 3 çocuk babası.

Muhabir: Nevzat Taş/Yahya Öylek

Yayıncı: Bilal Yakınbaş - HAKKARİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari Valisi Alimoğlu Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement