Zonguldak'ta Futbol Topu İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Futbol Topu İzdihamı

Zonguldak\'ta Futbol Topu İzdihamı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, efsane futbolcu Tanju Çolak’ın katılımıyla stadyumda düzenlenen futbol topu dağıtımında izdiham yaşandı.

23.06.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, efsane futbolcu Tanju Çolak'ın katılımıyla stadyumda düzenlenen futbol topu dağıtımında izdiham yaşandı. Topu alan çocuklar bir de efsane futbolcu ile fotoğraf çekme yarışına girdi.

Çaycuma stadyumunda düzenlenen etkinliğe, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Korkmaz, Çaycuma ADD Şube Başkanı Şeref Köktürk, Çaycuma'daki spor kulüpleri başkanları ve çok sayıda genç katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Çolak, yatırımlarda bulunduğu Bartın'a giderken ilçeye uğradığını, İlçe Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yla tanıştığını ve onun önerisiyle çocuklarla bir araya geldiklerini ve bu etkinliği düzenlediklerini kaydetti. Başkan Kantarcı ise konuşmasında Tanju Çolak'ın sıcak bir dost olduğunu ifade ederek, teşekkür etti. Kantarcı, "Tanju Çolak, milli ve ünlü bir futbolcu olmanın yanı sıra çok sıcak bir dost. Yerinde duramayan yaramaz bir çocuk enerjisine sahip. Onu yıllarca futbolcu olarak izledik ama yakından bir dost olarak tanımak ayrı bir keyif" dedi.

Milletvekili Köktürk ise konuşmasında, " Fenerbahçe, Galatasaray gibi Türkiye'nin en güzide kulüplerinin formalarını başarıyla taşıyan birisidir. Çaycuma'da birlikte olmanın, aynı ortamı ve heyecanı paylaşmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından efsane futbolcu Tanju Çolak stadyumda olan çocuklara imzalı top vermesi sırasında hem stadyum girişinde hem de stadyum dışında yığılmalar ve izdiham yaşandı. Çocuklar kapalı kapı ardından birbirlerini adeta ezme durumunda karşı karşıya geldi. Çolak imzaladığı topları çocuklara vermesiyle tekrar top alan bazı çocuklar tekrar sıraya girince Tanju Çolak sesini yükselti ve bağırmaya başladı. Ardından çocuklara bir araya gelen Tanju Çolak, bu kez de elinde telefon ve fotoğraf makineleriyle fotoğraf çekmek için yarışan çocukların arasında kaldı. Düzenlenen etkinlikte yaklaşık bin adet futbol topu dağıtıldı. Başkan Kantarcı, Tanju Çolak'a üzerinde Çaycuma'nın çeşitli bölgelerinden resimlerin yer aldığı tabak hediye etti. Program sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Futbol Topu İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement