Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı - Son Dakika
Magazin

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

Tarık Ünlüoğlu, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Deniz Çakır ise hayatını kaybeden rol arkadaşının ardından yayınladığı mesajla göz yaşartarak, "Ahh Tarık abi... canım Tarık abi... bir tane hüzünlü anım yok seninle" ifadelerini kullandı.

01.10.2019 21:39  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel oyuncu Deniz Çakır, hayatını kaybeden eski rol arkadaşı Tarık Ünlüoğlu'nun ardından yayınladığı mesajla göz yaşarttı.

"CANIM TARIK ABİ"

Deniz Çakır sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal mesajda, "Ahh Tarık abi... canım Tarık abi... bi tane hüzünlü anım yok seninle .. hep kahkahalı hep umutlu... üzgünüm... çok... çok...offff..." ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ve bir yıl okuduktan sonra Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yaptı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Tarık Ünlüoğlu, Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema filmi ve dizilerde de oynadı aynı zamanda dublaj çalışmaları da yaptı.

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

2008 yılında başlayıp 3 sezon devam eden Benim Annem Bir Melek adlı dizide Oya Başar, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ile beraber rol aldı. 2014 yılında yapımcısı Necati Akpınar, senaristi Ata Demirer ve Ata Demirer ileDemet Akbağ'ın başrollerde oynadığı Eyyvah Eyvah 3 adlı sinema filminde Özge Borak, Salih Kalyon, Serra Yılmaz ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncularla beraber oynadı.

Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

Tarık Ünlüoğlu, 2014 yılında Ah Neriman adlı dizide Perran Kutman, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın ile başrolde oynadı. Tarık Ünlüoğlu'nun 11 yıl süren ilk evliliğinden Zeynep adında bir kızı var, Kızı Zeynep, Levent Kırca ile Oya Başar'ın oğlu Umut Kırca ile evli.Tarık Ünlüoğlu, 1988 yılından beri 25 yıl birlikte yaşadığı Gülenay Kalkan ile 14 Şubat 2013 tarihinde Berlin'de evlendi.

Deniz Çakır\'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı

Son Dakika Magazin Deniz Çakır'dan göz yaşartan Tarık Ünlüoğlu mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Ülkü: Deniz Çakır kim ki 8 11 Yanıtla
    Saffet Gayret: Sen kimsin tanımak zorunda degilsin TİYATROCU OYUNCU ) buraya yazana kadar geogle yazsan ögrenirsin 11 3 Tiyatrocu : Şu avmlerde içipde başka insanların giyim tarzını eleştiren TİYATROCU mu 5 3 Ülkü: Deniz Çakır kim dedim neler yazmışlar şaka mısınız siz :))) 2 0 Milliyetçi: Aha işte bi ahsakalli daha. Tabi adam Ahaber izleye izleye sapihhhlasmislar.. 1 1 Huzur : Sen insanlıkla nasibini almamış bir insansın biraz biraz iyilik diye birşey öğren inan ama inan faydası var neferet insanı bitirir helede boş yazilarla 0 2
  • Vatandas: Seviyordum bu adamin oyunculugunu allah rahmet eylesin 4 0 Yanıtla
  • excalibur6161: Allah rahmet eylesin. :( 3 1 Yanıtla
  • .: göz yaşartan mesaj derken. bence söylemiş olmak için söylemiş, zerre kadar duygu yok 3 0 Yanıtla
  • Gökmen : Duydum çok üzüldüm eğer söyle neler gerçek se Tarık abi ye allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı dilerim 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement