Manyas'a atanan Cumhuriyet Savcıları ve Hakim göreve başladı - Son Dakika
Politika

Manyas'a atanan Cumhuriyet Savcıları ve Hakim göreve başladı

Manyas\'a atanan Cumhuriyet Savcıları ve Hakim göreve başladı

Hakim ve Savcılar Kurulu tarafından yapılan kura çekimleri sonucunda görev yerleri Manyas'a çıkan Cumhuriyet Savcıları ve Hakimler, görevlerine başladı. Manyas Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütecek olan Fatih Ay, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve avukatlık stajını Konya Barosunda tamamlamıştır. Ahmet Furkan Türker ise Niğde Adalet Komisyonunda stajını tamamladıktan sonra Manyas'a atanmıştır. Hakim Mehmet Fatih Topdemir ise İstanbul Çağlayan Adliyesinde stajını tamamladıktan sonra Manyas'a atanmıştır.

22.08.2023 17:03

Hakim ve Savcılar Kurulu tarafından kura çekimleri yapılarak görev yerleri Manyas'a çıkan Cumhuriyet Savcıları ve Hakim görevlerine başladılar. Manyas Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütecek olan Fatih Ay 1992 Mersin ili Anamur ilçesi 1992 yılı doğumlu olduğunu, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak, avukatlık stajını Konya Barosunda, hakim-savcı stajını, ise Antalya Adliyesinde tamamladı. Savcı Ay, evli, bir çocuk babası.

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Furkan Türker ise 1995 Niğde doğumlu ve Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdiğini belirterek Niğde Adalet Komisyonun da stajından sonra kura sonrası Manyas'a atanandı.

Hakim Mehmet Fatih Topdemir ise Adıyaman ili Gerger nüfusuna kayıtlı, 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Yeniyüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak, İstanbul Çağlayan Adliyesinde 2,5 yıl staj sonrası kura sonrası Manyas'a atanandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement