A Milli Takım'da Gençleşen Kadro - Son Dakika
Spor

A Milli Takım'da Gençleşen Kadro

A Milli Takım\'da Gençleşen Kadro

A Milli Futbol Takımı'nın, Romanya ve Arnavutluk ile oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosu belli oldu.

03.11.2017 18:47

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Mircea Lucescu, 9 Kasım'da deplasmanda Romanya, 13 Kasım'da ise 'da Arnavutluk ile oynanacak maçlar için 26 kişilik aday kadro belirledi.

Rumen teknik adam, İstanbulspor'dan Okan Kocuk, Dordrecht'ten Erol Erdal , 'dan Atilla Turan ve 'dan Kenan 'ı ilk kez aday kadroya davet etti.

Lucescu, son olarak 2014 Mayıs ayında milli takıma çağrılanforması giyen savunma oyuncusu 'u da 3,5 yıl aradan sonra aday kadroya çağırdı.

Deneyimli teknik direktör, milli takım kariyerine nokta koyan 'in yanı sıra, ekim ayında açıklanan aday kadroda bulunan Barcelona'dan , 'dan , Göztepe'den , 'den , 'tan , Medipol 'denveile Trabzonspor'danve 'ı milli takıma davet etmedi.

Kadrodave Trabzonspor'dan üçer, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kayserispor'dan ikişer, , Atiker Konyaspor, İstanbulspor, Fortuna Düsseldorf, , Dordrecht, , Roma, Celta , , , Milan, Hannover 96 ve Levante'den de birer oyuncu kendine yer buldu.

Aday kadro

Milli takımın 26 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

(Bursaspor), Okan Kocuk (İstanbulspor),(Medipol Başakşehir), Kaan(Fortuna Düsseldorf), ,(Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht),(Borussia Dortmund), , ,(Galatasaray), Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı,(Trabzonspor), Atilla Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Emre Mor (Celta Vigo), ,(Beşiktaş), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor),(Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor A Milli Takım'da Gençleşen Kadro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement