Yorumcu Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'u eleştirdi, taraftar ayağa kalktı! - Son Dakika
Spor

Yorumcu Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'u eleştirdi, taraftar ayağa kalktı!

Fenerbahçe'nin Konyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maç hakkında konuşan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'u eleştirdi. Dilmen'in Portekizli hoca için söyledikleri sonrası sarı-lacivertli taraftarlar, ünlü yorumcuyu sosyal medyadan topa tuttu.

30.08.2022 00:27  Güncelleme: 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmayı TV 8.5 ekranlarında değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörünü sert eleştirdi.

"VALENCIA'NIN AYAĞIYLA MÜDAHALESİ VAR"

Valencia'nın kırmızı kartını doğru bulan Rıdvan Dilmen, "Adil, iki kez Valencia'yı tahrik ediyor ancak bu onun rakibine vurmasını gerektirmez. Adil iki kere Valencia'yı ittikten sonra Valencia'nın ayağıyla müdahalesi var. Valencia'nın kırmızı kartı doğru. Adil birkaç kez ittikten sonra Valencia ayağıyla bir hamlede bulunuyor. Rakip oyuncu seni tahrik etsin, vurmayacaksın yine de!" ifadelerini kullandı.

"ARAO'DAN NE EKSİĞİ VAR?"

Jorge Jesus'un oyuncu tercihlerini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Hocayı yanıltan bazı oyuncular var. Birisi Emre Mor, baskı olmayan Karagümrük'te oynamak başka, Fenerbahçe'de oynamak başka. Crespo benim çok beğendiğim bir oyuncu değildir ancak hocanın getirdiği Arao'dan eksik yaptığı tek bir şeyi söyleyebilir misiniz?" dedi.

FENERBAHÇE TARAFTARI ÇILDIRDI

Bu açıklamaları sonrası Fenerbahçe taraftarı, Rıdvan Dilmen'i adeta "Fenerbahçe düşmanı" ilan etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, ünlü yorumcunun daha Fenerbahçe'nin ilk mağlubiyetinde ağır eleştiriler yaptığını belirtti.

Ortalık ayağa kalktı! Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a dedikleri sonrası düşman ilan edildi
Ortalık ayağa kalktı! Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a dedikleri sonrası düşman ilan edildi
Ortalık ayağa kalktı! Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a dedikleri sonrası düşman ilan edildi
Ortalık ayağa kalktı! Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a dedikleri sonrası düşman ilan edildi
Ortalık ayağa kalktı! Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a dedikleri sonrası düşman ilan edildi
Ortalık ayağa kalktı! Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'a dedikleri sonrası düşman ilan edildi

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından satır başları:

"PAS OYUNU YOK"

Fenerbahçe'de pas oyunu diye bir şey bahsedemeyiz. Konya, Başakşehir gibi takımlar oyuna sahip olmak isteyen takımlar. Maçları çok zevkli geçmiyor olabilir ama iki takım da gol yememiş.

"KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN"

50 bin kişinin önünde yürekten oynamak kolay. İlk kez İstanbul dışında çıktığınız maçta Peres dışında kendini sahaya veren yoktu sahada. Kimse de kendini kandırmasın 11'e 10 oynamak ile alakası yok şartlar eşitken de Konya daha iyiydi.

"3'LÜ OLMAZ"

Jorge Jesus esnek bir teknik adam evet. Ancak bu kadro üçlü oynayacak bir yapıya sahip değil. Zaman zaman üçlü de oynayabilirsiniz ancak ana planınız dörtlü üzerine olmalı.

"SABIRLI OLMAK ZORUNDASINIZ"

Hocanın demeçlerinden anladığımız ana hedef Süper Lig şampiyonluğu. Ancak ne önceki maçlardaki 6-0'lık ve 4-2'lik skorlar Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı ne de bugünkü mağlubiyet şampiyonluktan etti. Sabırlı olmak zorundasınız.

"BU KADAR FAZLA TEHLİKE GÖRMEMELİSİNİZ KALENİZDE"

Evet bu ligde çok gol atmak çok önemli ancak bu kadar da fazla tehlike görmemelisiniz kalenizde. Ümraniye 3 attı 5 kaçırdı, Adana Demirspor birçok gol kaçırdı. Konyaspor birçok kez ofsayt yüzünden pozisyonları değerlendiremedi. Üçlü savunma oynuyorsanız Lemos falan oynamaz, Arao orta sahada oynamaz, Lincoln sol kanat bekte oynamaz. Alioski var elinizde, Ferdi'yi koyabilirsiniz oraya.

"ARDA GİBİ BİR OYUNCU NASIL OYNAMAZ!"

Şunu da söyleyeyim; Arda Güler bu kadar terk edilecek bir oyuncu değil. Bu kadar isteksiz bir takımda Arda gibi bir oyuncu nasıl oynamaz, gerçekten anlamıyorum."

Yorumcu Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus\'u eleştirdi, taraftar ayağa kalktı!

Son Dakika Spor Yorumcu Rıdvan Dilmen canlı yayında Jorge Jesus'u eleştirdi, taraftar ayağa kalktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Yanık: Rıdvan hoca doğru tespitlerde bulunmuş.Bizim ülkemizde doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. 2 1 Yanıtla
  • Bahri Ozcan: Yerden göğe haklı. Bu futbolla şampiyonluğa oynayamazsınız. Jesus hamleleriyle takımı sabote ediyor gibiydi. Oyun kilitlenmiş saha kenarında ayakta top tutacak rakibi çözecek Arda gibi oyuncun var ama aklından geçirmiyorsun. Formda olan oyuncun varken sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları sürüyorsun. Bunu anlamak çok zor. 1 1 Yanıtla
  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.


Advertisement