Galatasaray şampiyonluk kutlamaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray şampiyonluk kutlamaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020-2023 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ı kabul etti. Vahdettin Köşkü'nde gerçekleşen görüşmeye sarı-kırmızlı futbolcular, yöneticiler ve teknik heyet katıldı.

16.06.2023 19:29  Güncelleme: 19:59

Süper Lig'in 2022-2023 sezonunu lider tamamlayarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, şampiyonluk kutlamaları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Şampiyon Galatasaray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti

ERDOĞAN'A FORMA HEDİYE EDİLDİ

Vahdettin Köşkü'nde gerçekleşen ziyarette, Galatasaray futbol takımının yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları yer aldı. 53 numaralı Galatasaray forması takdim edildi.

Şampiyon Galatasaray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti

BAKANLAR DA KATILDI

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, Hamza Yerlikaya da görüşmeye eşlik etti.

Şampiyon Galatasaray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti
Galatasaray şampiyonluk kutlamaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı ziyaret etti
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Galatasaray şampiyonluk kutlamaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Doğan Kaya: Dünyanın hiç bir yerinde böyle birşey yok Avrupa'dan kupa alırsın tabikide Gidersin ama bu korku işte GALATASARAYlıyım hiç iyi birşey değil 16 133 Yanıtla
    Ahmet Bey: Kıskandın mı cicim galatasaylısın ama tayip erdoğancı değilsin sanırım 0 0 Erkan Çaçen: Ulan keşke senin gibiler olmasa keşke gbrip gitseniz bak tarzım değil böyle konuşmak ama bu ne kin ne nefret ne cahillik sen ben ATATÜRK cuyum dediğinde biz senin dediginemi bakalım yoksa tavrına mi cahilsiniz bilader sen ve senin gibiler ben çok güzel buluyorum helal olsun bu bir hosgorudur o adam dünya lideri ben gsli değilim ama takdir etmemek hoş bir gülümseme bırakmaması mümkün değil helal olsun. 0 0
  • bedir arslan: Cumhurbaşkanını ziyaret etmenin korkuyla ne alakası var illaki bir kulp takacaksınız 0 0 Yanıtla
  • GÜRAY TOPTAN: spora siyaset bulaşmamalı 0 0 Yanıtla

Advertisement