Arda ve Eto'o Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Spor

Arda ve Eto'o Nikah Şahidi Oldu

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gençer'in oğlu dünyaevine girdi. Nikah şahitleri arasında Yıldırım Demirören, Arda Turan ve Eto'o da yer aldı.

25.03.2016 23:21  Güncelleme: 12:00

Antalya spor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'in oğlunun düğününde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve A Milli Futbol Takımının kaptanı ve Barcelona takımının oyuncusu Arda Turan nikah şahitliği yaptı.

GENCER'İN OĞLU DÜNYAEVİNE GİRDİ

Kundu Turizm Bölgesinde Mardan Palace otelde düzenlenen düğünde, Antalyaspor Kulüp Başkanı Gencer'in oğlu Güngör Gencer ile Hatice Mine Kuş, dünya evine girdi.

ARDA VE ETO'O NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in kıydığı nikahta, şahitlikleri Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, A Milli Futbol Takımının kaptanı Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Antalyasporun Kamerunlu yıldız oyuncusu Samuel Eto'o ile Antalya Valisi Muammer Türker yaptı.

EVLİLİK CÜZDANI ARDA'YA VERİLDİ

Türel, nikahın ardından üç çocuk temennisini dile getirerek, evlilik cüzdanını şahitlerin elinde dolaşması amacıyla milli futbolcu Arda Turan'a verdi. Arda Turan, genç çifti tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

DEMİRÖREN: EN ZOR GÜNÜNDE KOCANIN YANINDA OL

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o da çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e verdi. Demirören de gelin ve damada mutluluklar dileyerek, "Allah yardımcınız olsun. Tek bir şey var, yuvayı dişi kuş yapar. Ona göre hareket edin. Gelinden tek ricam en zor günde kocanın yanında ol" diye konuştu. Antalya Valisi Muammer Türker de çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, Antalyaspor alt yapısının en az üç sporcuya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

"ARDA VE MİLLİ TAKIM'I TEBRİK EDİYORUM"

Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu da düğünün hayırlar getirmesini dileyerek, "Dün akşam 2-1'lik zafer ile bizleri mutlu eden Arda kaptanı ve milli takımı tebrik ediyorum. Antalyaspor'a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullanarak, evlilik cüzdanını geline verdi.

ARDA: CENAZEMİZ VAR YORUM YAPMAYALIM

Galatasaray'ın U21 takımının eski antrenörü Zafer Koç'un ölümünden dolayı üzüntülü olduğu görülen A Milli Takımın Kaptanı Arda Turan, düğünde gazetecilerin dün oynanan Türkiye İsveç hazırlık maçıyla ilgili sorusuna "Bugün bir cenazemiz var o yüzden bir yorum yapmayalım, Çifti tebrik ediyoruz." dedi.

ARDA: ATMOSFER GÜZELDİ

Maçtaki atmosferin nasıl olduğu yönündeki soru üzerine Arda Turan, "Atmosfer gayet güzeldi. Zaten sosyal medyadan da teşekkür ettik. Her şey çok güzeldi. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de bugün mutlu oldukları bir gün olduğunu dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Gencer, Galatasaray camiasına başsağlığı dileyerek, Zafer Koç'a Allah'tan rahmet diledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile milli futbolcu Arda Turan, düğünden çıkışta bir süre sohbet ederken, bakan Çavuşoğlu Arda'ya, İspanya'ya Barcelona maçını izlemeye geleceğini söyledi.

SPOR VE SİYASET DÜNYASI KATILDI

Düğüne, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Antalyaspor futbolcuları ve teknik heyeti, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ile spor ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

İŞTE DÜĞÜNDEN KARELER...

Arda ve Eto\'o Nikah Şahidi Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arda ve Eto'o Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement