Rıdvan Dilmen'den olay yaratacak iddia: Şampiyonu hakemler belirleyecek - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'den olay yaratacak iddia: Şampiyonu hakemler belirleyecek

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, mücadelenin hakemini eleştirdi ve MHK Başkanı Serdar Tatlı'yla ilgili sert ifadeler kullandı. Dilmen ayrıca, Türk futbolunda şampiyonu hakemlerin belirleyeceğini iddia etti.

14.02.2021 19:34  Güncelleme: 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın evinde Kasımpaşa'yı 89. dakikada Mustafa Muhammed'in attığı penaltı golüyle 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi.

MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın görevini iyi bir şekilde yerine getiremediğini söyleyen Dilmen, hakemlerin Türkiye'de şampiyonu hakemlerin belirleyeceğini iddia etti.

İşte Dilmen'in açıklamaları;

"Galatasaray oyunun son bölümünü doldur boşalt ile oynadı. İlk yarıda Ertuğrul başarılıydı, oyunda tuttu. 2. yarıda saha daha da ağırlaştı. Akan oyunda gol pozisyonuna girmek zordu. İki takım için de bu geçerliydi.

"ONYEKURU PLANI YAPMIŞTI"

2. yarı Galatasaray adına kör dövüşü oldu. İlk yarıda Galatasaray'ın iyi pozisyonları vardı, güzel de bir galibiyet geldi. Galatasaray'ın kazandığı penaltıda kaleci kontrolsüz girdi. Onyekuru da dürtmeden önce bunu planlamıştı.

"MAÇLARI HAKEMLER BELİRLİYOR"

Kasımpaşa lehine verilmeyen penaltıyı tartışmak istemiyorum, pozisyon penaltı. Ekonomik olarak şu anda Avrupa'da transferlerde 1 numarayız. Avrupa'nın tamamı kadar transfer yapmışız. 1,5-2 aydır maçları hakemler belirliyor. Hangi maç olursa olsun. Serdar Tatlı benim de arkadaşımdır. Sezon başı Rıdvan Dilmen sezonu diyorlardı, şimdi Mustafa Cengiz ben de tamam dedim diyor.

"SERDAR TATLI BECEREMEDİ"

Bu tesadüf değil, 4 büyük lap diye bir anda ilk 4'e yerleşiyor. Sezon sonuna kadar hakem konuşmama kararı aldım. Türkiye'de hakemlik müessesesi diye bir müessese yoktur, Serdar Tatlı da olmayan bir müessesenin başındadır. Maalesef geçmiştekilere de haksızlık yaptığımızın farkındayım. Serdar Tatlı'nın da beceremediğini gördüm.

"1-1 OLSA 8 DAKİKA UZARDI"

Başka duygularla çıkıyor bütün hakemler. Şu maç 1-1 bitmiş olsaydı Fatih hoca, '4 dakika mı uzar o kadar değişiklikle' diyecekti. 1-1 olsa, 8 dakika uzatacaktı, 2-1 olduğu için 4 dakika uzattı. Sadece Galatasaray için bunu demiyorum, ne demek istediğimi herkes çok güzel anlıyor. Ben Serdar Tatlı olsam, sezon sonu itibariyle beceremedim derim. Yeni yüzler, yeni hakemler niyetiyle geldin ama seninle de olmuyor 1,5-2 aydır. Ne yapsa beceremiyor, dost acı söyler.

"TEBRİK ETMEK LAZIM"

Bugün kaybeden de haklıydı. Mücadele etti Kasımpaşa. Taylan, Belhanda, Donk oturdu, sonra onlar oyuna girdi. Antrenör yapabileceği şeyleri yaptı. Kasımpaşa da bu şartlarda mücadele etti, hata yapmasına rağmen Ertuğrul da kariyerinin en iyi maçlarını oynadı, tebrik etmek lazım.

"HAKEMLER ZIVANADAN ÇIKTI"

Türkiye'de tebrik etmeyeceğim tek şey, hakemler ve bu VAR operasyonu. Bunlar komik. Bırak fairi, tamamen zıvanadan çıktılar. Teknoloji yokken hakemler çok konuşuluyordu ama artık iz bırakmama falan yok, iz bıraksam ne olur diyorlar. Allah Türkiye'deki futbolseverlere sabır versin.

"ŞU HAKEMLER SAHADAN UZAKLAŞSIN"

Fenerbahçe - Başakşehir maçından sonra Fenerbahçe taraftarlarının hakaretlerine uğradım, bazen Beşiktaş ve Galatasaraylılardan uğradım. Üzülüyorsun ama hayat devam ediyor, ben doğruları söylemekle sorumluyum. Sahada oynayanları ve geçen hafta Başakşehir - Fenerbahçe maçının yıldızı Fırat Aydınus ve Riva'dakini falan asla ve asla tebrik etmiyorum. Allah inşallah şu anda sahadaki hakemleri uzaklaştırmayı nasip eder bize. 1-2 hakem ayırmıyorum, maşallah dediğim 2 gün yaşıyor.

"ŞAMPİYONU HAKEM BELİRLEYECEK"

İşin kolayını bulmuşlar, büyük takımlar iyi giderse bize bir şey olmaz demişler. Fırat'a da olmaz, bu hakeme de olmaz, Beşiktaş lehine hata yapana da olmaz. Serdar Tatlı belki düzeltir diyorduk, o da beceremedi. Kim şampiyon olursa olsun, 34 haftalık periyotlar için eskiden normal derdim, oyun ile şampiyon belirleniyor derdim ama sezonu hakemler belirleyecek ve komiteler. Tahkim'i, disiplini, federasyonu, hakemi, VAR'ı, AVAR'ı, kılı, tüyü neyse..."

Rıdvan Dilmen\'den olay yaratacak iddia: Şampiyonu hakemler belirleyecek

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'den olay yaratacak iddia: Şampiyonu hakemler belirleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • rotasız: SYN RIDVAN EFENDİ BİKERE FENERBAHÇENİN KAZANDIĞI BİR MAÇTAN SONRA ŞÖYLE Bİ YORUM YAP YAAA 4 3 Yanıtla BAŞAKŞEHİR FB MAÇI: İLE ALAKALI YORUMU DİNLEYEBİLİRSİN GS Lİ ARKADAŞIM 0 0
  • fb: RIDVAN EFENDİ SENİN DE FUTBOL OYNADIĞIN DÖNEMLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ YANINDA RÜZGAR ESSE RIDVAN PAT DİYE YERDE CEZA SAHASI İÇİNDEYSE PENALTI DIŞARIDA İSE RAKİP OYUNCU KIRMIZI KART ŞİMDİ SANA SORUYORUM YAPTIKLARININ HANGİSİ ADALETLİYDİ ŞİMDİ ÇIKMIŞ AHKAM KESİYORSUN BİRAZ UTANIN VE BIRAKIN HERKES İŞİNİ YAPSIN. 1 2 Yanıtla
  • fb: SAYIN RIDVAN EFNDİ ŞİMDİYE KADARDA ŞAMPİYONLARI HAKEMLER VE FEDERASYON BELİRLEMİYORMUY DU UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK GEÇEN YIL BAŞAKŞEHİR NASIL ŞAMPİYON OLDU HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ BU SENE BAŞAKŞEHİR NERELERDE ÇÜNKÜ GEÇEN SENE BİR KİŞİ BENİM TAKIMIM DEDİ ŞAMPİYON YAPILDI BU SENE KÜME DÜŞÜYOR YORUMCU İSENİZ ADALETLİ YORUM YAPIN TARAFLI OLMAYI BIRAKIN FUTBOLU SİZİN YORUMLARINIZ BERBAT EDİYOR HERKESE SELAMLAR. 2 0 Yanıtla
  • selo3455: Rıdvan hoca şampiyonluğu hakemler belirleyecek diyorsan o zaman şimdi den belli kimin şampiyon olacağı. oynanmasın emeğe harcanan paralara yazık. hakemler yurt dışından getirilsin diyeceğim ama onu da daha hava alanına iner inmez bir çanta dolu parayla satın alırlar. var konuşmaları açıklanmalı ve oldukça şeffaf yönetim olması gerekli. 2 0 Yanıtla
  • Şamil: yüzde binbeşyüz doğru tespit.Hatta bunu tespit etmek için Rıdvan olmanda gerekmez.Az çok maç seyreden birisi dehşete kapılıyor izlerken.Sanki üç büyükler karşısında anadolu takımları yunan takımıymış muamelesi görüyorlar.takımların bütün konsantrasyonlarını,sinir uçlarını felç ediyorlar dakikalarca.Zaten yavaş yavaş disiplini kaybediyorlar.Kendisine faul yapıldığını dünürken bir bakıyor karşıya vermiş faulu ve sana sarı kart orada zaten bütün inanç bitiyor.adeta çöküyor takım.Sonra uydur bir sa 1 0 Yanıtla
  • MELO04: ŞEYTAN İŞ BAŞINDA BİR KERE FENER MAÇIDA HAKEMLERE BAK SEN ŞEYTAN..FATİH TERİM HERKESİ YENER 0 1 Yanıtla
  • Yusuf: Kasim pasa maci hakem kotu yonetti Alanyamaci kirmizi kart ama hakem kotu degildi ne lahabna tursusu bu ya terazinin ayari her hafta degisiyor bir kerede tarafsiz yorum yap 0 0 Yanıtla
  • Melek: Sana mı düştü tasası. Kimsin ki sen. Haddini bil otur oturduğun yerde. 0 0 Yanıtla
  • servidan: şu takım doğru dürüt top oynasa kimse bunları söylemeyecek 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement