Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu

- Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Trabzonspor'un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum" "Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz" Trabzonspor'da olağanüstü genel kurulda seçime tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan 1129 geçerli...

26.03.2023 17:45  Güncelleme: 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan:

"Trabzonspor'un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum"

"Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz"

TRABZON - Trabzonspor'da olağanüstü genel kurulda seçime tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan 1129 geçerli oyun 919'ni alarak başkanlığa seçildi. Doğan, Karadeniz ekibinin 18. başkanı oldu.

Hayri Gür Spor Salonu'nda iki gün süren ve tek listenin yer aldığı genel kurulda oy kullanma hakkı olan 9 bin 278 üyenin 1231'i toplam 19 sandıkta oy kullandı. Doğan, 1129 geçerli oyun 919'unu alarak, aralık 2024 yılına kadar başkanlığa getirildi.

Doğan: "Trabzonspor'un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum"

Trabzonspor'un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Doğan, "Bu ulvi görevi en iyi şekilde yerine getireceğimin, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum. Tek gerçeğimiz kulübümüzün çıkarları olacak. Açılış konuşmamda, 'Yeni bir hikayeye başlıyoruz' demiştim. Bu hikayenin kahramanları Trabzonspor camiasının bileşenleri, yani sizler olacaksınız. Büyük bir aileyiz ve şu andaki sorunları ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, karamsarlığa da kapılmasın. Beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz" dedi.

"Allah yolumuzu açık etsin, dualarınızı esirgemeyin"

Yanlarında olan herkese teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Ertuğrul Doğan, "Dün ve bugün gerek Trabzon'dan, gerek ülkemizin değişik şehirlerinden, gerekse Avrupa'dan kongremize katılım göstererek yanımızda olan, gelemedikleri halde gönderdikleri mesajlarla desteklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yolumuzu açık etsin, dualarınızı esirgemeyin" diye konuştu.

Ertuğrul Doğan özgeçmişi

1977 yılında Trabzon doğumlu olan Ertuğrul Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Mesleki kariyerine 2000 yılında "Doğan Akaryakıt" adı altında madeni yağ ve akaryakıt alanında faaliyet gösteren ilk şirketini kurarak adım attı. 2014 yılında enerji sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Oltan & Köleoğlu Enerji'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. Oltan & Köleoğlu Enerji'nin Türkiye'nin elektrik üreten en büyük 100 firması arasında yer alıyor.

2022 yılında madencilik, enerji, havacılık, denizcilik ve teknoloji sektöründe faaliyet gösteren Doğan Yatırım Holding'i kurarak ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenerek iş hayatını sürdürüyor.

Trabzonspor Kulübü'nde 2018 yılında Projeler ve Finansman Komitesi Sorumlusu, 2020 yılında Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2021 yılından itibaren ise Trabzonspor Asbaşkanı olarak görevine devam eden Doğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2018-2022 yılları arasında Meclis Başkan Yardımcılığı'nda bulundu. Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Ertuğrul Doğan evli ve iki çocuk babasıdır.

Genel kurulda ayrıca yönetim kurulu için bireysel aday olan Deniz Erçin 52, Recep Bakırtaş 54, Harun Özdemir 55, Levent Sekban 60, Aydın İskender 54, Muhammet Başkan 54 oy alarak listeye giremedi.

Trabzonspor\'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı
    15:58 Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı

    Samsun'un Terme ilçesinde Termespor Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yatırımlarıyla hayata geçen tesislere, Termespor'un efsane başkanı Hüseyin Kambur'un ismi verildi. Ayrıca Terme Makine Sanayi Ortak Kullanım Atölyesi'nin tanıtım programı da yapıldı.


Advertisement