Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYASPOR Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, özel işi için gittiği İngiltere'den iddialı mesaj gönderdi.

14.03.2013 12:54

Foto: Lamine Diarra fotosu

===

Başkan yurtdışından seslendi; Teknik heyet ve futbolcularımız, ilk maçta gösterdikleri üstün başarıyı, pazar akşamı da sergileyecektir

Kazanacağız, inanıyorum

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, özel işi için gittiği İngiltere'den iddialı mesaj gönderdi. Akıncıoğlu, Fenerbahçe maçına dönük açıklamasında, teknik heyet ve futbolculara güvendiğini, ilk maçta sergiledikleri oyunu pazar akşamı yapılacak maçta da tekrarlayacaklarını söyledi. Akıncıoğlu şöyle devam etti:

"İstanbul'da 3-1 yendiğimiz Fenerbahçe'yi rövanşta da yeneceğiz. Teknik heyet ve futbolculara güveniyorum. Karşılaşma her iki takım açısından büyük önem taşıyor. Fenerbahçe karşısında alacağımız galibiyet bizi hem zirveden koparmayacak hem de daha büyük hedefler için fırsat teşkil edecektir. Sağduyulu tüm futbolseverleri, öncelikle kendi takımları Antalya spor'u desteklemeye davet ediyorum."

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Başkan Akıncıoğlu kelle

===

Fenerbahçe maçı hazırlıkları, kapalı kapılar ardında yapılacak.

Şimşek kapanıyor

PAZAR akşamı Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını, bugünden itibaren medyaya ve seyirciye kapalı şekilde sürdürecek. Mehmet Sedef'in dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan kırmızı beyazlı takımda iyileşen futbolcuların oynayıp oynamayacakları maç sabahı netlik kazanacak.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçıyla ilgili artık herhangi bir açıklama yapmayacağını, bu maçla ilgili hedeflerinin belli olduğunu söyledi. Özdilek, "Burada tek hedef kazanmak. İlk maçta kazandığımız maçın rövanşı pek kolay olmayacak, ama sahadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyoruz" dedi.

Foto: İdman fotoları, Özdilek fotosu

===

Alanya moral depoladı

ALANYASPOR Başkan Yardımcısı Zülfikar Bozdoğan, teknik heyet ve futbolcular için kahvaltı düzenledi. Zirve Restoran'da verilen kahvaltıya yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Ligde son 4 haftadır istediği sonuçları alamayan turuncu yeşilli teknik heyet ve futbolcuları kahvaltıda buluşturan Bozdoğan, "Takımı, olumsuz havadan kurtarmak için böyle bir organizasyon yaptık" dedi.

Ligde 3 haftadır şanssız yenilgiler aldıklarını belirten Zülfikar Bozdoğan, şöyle devam etti: "Alınan yenilgiler yöneticilerimizi, teknik ekibimizi ve futbolcularımızı derinden üzdü. Morallerimizin düşük olduğu bir günde beraberliği sağlamak amacıyla kahvaltı organizasyonu düzenledik. Amacımız oyuncu arkadaşlarımızın moral ve motivasyonu üst seviyede tutmak."

Alanyaspor, Eyüpspor maçı hazırlıkları ise teknik direktör Ali Haydar Durusoy gözetiminde Zimbitlik Tesisleri'nde yapılan antrenmanla sürdü. Antrenmana tüm takım eksiksiz katıldı. Isınma hareketlerinin ardından oyuncular toplu dayanıklılık antrenmanı yaptı.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Kahvaltıdan ve antrenmandan

===

Gözler Oyak maçında

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden ve son 2 hafta aldığı yenilgilerle tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Isparta Emrespor, bu hafta sonu oynayacağı Oyak Renault maçına telafi gözüyle bakıyor. Isparta Emrespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Emrah Volkan Sayılgan, Oyak maçının zor geçeceğine dikkat çekerek, "Her şeye rağmen kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz" dedi. Isparta Emrespor'da cezalı duruma düşen Ersoy ve Recep bu maçta forma giyemeyecek. Futbol Federasyonu, 6 Mart'ta Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan Sancaktepe maçında doktor ve güvenlik bulundurmadığı için Isparta Emrespor'a 4 bin TL para cezası verdi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Emrespor

===

Tekirova Belediyespor, Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu ile yolları ayırdı

Kafa karıştıran yenilgi

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta mücadele eden Tekirova Belediyespor'un yönetimi, Bergama Belediye maçı sonrası teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile yolları ayırdı. Yeni sezona play-off hedefiyle çıkan ve topladığı puanlarla üst sıralardaki yerini koruyan Tekirova Belediyespor'da yaşanan olaylar şöyle gelişti.

Tekirova Belediyespor, son maçında Bergama Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Bu maçı kaybeden ve 3 puanı kümede kalma mücadelesi veren Bergama'ya hediye ettiği iddia edilen Tekirova Belediyespor'un hocası Gükan Ferhatoğlu ile Bergama'nın teknik direktörü arasındaki yakınlık kafaları karıştırdı.

Maç sırasında ve maçtan sonra iki takımın hocasının samimi tavrı ve yakınlaşması Tekirovalı yönetici ve taraftarları çılgına çevirdi. Futbolseverler, galibiyet kadar mağlubiyetin de futbolda olduğunu, ancak iki hocanın etik dışı tutumunun asla kabul edilemeyeceğini ifade etti.

Bergama Belediyesi Antrenörü Gürkan Zora'nın, eski öğrencisi Gürkan Ferhatoğlu arasındaki saha içindeki samimi pozları gerilimi artırdı. Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras "İki hocanın bu denli davranışı sportmenliğe hiç yakışmadı" dedi.

Foto: Maçtan

===

Saatcı'ya anlamlı ziyaret

FETHİYE Belediyespor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı oyuncuları, antrenör Ahmet Fevzi Özden ve yönetici Sefai Güner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti. Muğla il şampiyonu olan oyuncular ile teknik heyet, kazandıkları şampiyonluk kupasını Saatcı'ya hediye etti. Belediyespor, bölge şampiyonasında Muğla'yı temsil etme hakkı elde etti. İdareci, teknik heyet ve sporcular, Başkan Saatcı'ya Uşak'ta yapılacak bölge şampiyonasında da aynı başarıyı göstereceklerine dair söz verdi. Başkan Saatcı ise "Yelken, kürek, satranç gibi bireysel spor dallarında milli sporcularımız var. Onlar bu başarıyı yakalayabiliyorsa takım sporlarında bu başarıyı neden yakalayamayalım. Hepinizi kutluyor daha büyük başarılara ulaşacağına inanıyorum" dedi.

Foto: Ziyaretten

===

Meleklerden davet var

BAYANLAR Hentbol Süper Lig'inde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ligin 18'inci haftasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak. 16 Mart Cumartesi günü saat 15.00'de Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi, Mersin ve Muğla bölgesinden Mehmet Emin Oruç ve Mehmet Deniz hakem ikilisi yönetecek.

Muratpaşa Belediyespor Takım Kaptanı Serpil İskenderoğlu, "Süper Lig'de yolumuza namağlup devam ediyoruz. Takım halinde mücadele ederek müthiş bir uyum yakaladık. Şampiyonluğa giden bu yolda Antalyalı sporseverlerin salonda desteklerini bekliyoruz. Seyircimizle bütünleşip bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Foto: Takım fotosu

===

Sandıklıspor'a moral yemeği

SPOR Toto 3 Lig 1. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor'un teknik heyet ve futbolcularına, Bizim Pide çalışanları ve Yarenler taraftar grubu tarafından öğle yemeği verildi. Yemekte, son iki maçta iyi mücadele ederek 6 puan alan futbolculara teşekkür edildi.

Oynanacak maçlarda da aynı mücadeleyi beklediklerini belirten taraftar grubu, "Sandıklıspor'un her zaman yanında olduğumuzu göstermek ve takımımıza moral vermek için bu yemeği düzenledik. Yemeğimize katıldığınız için teşekkür ederiz" dedi.

Teknik direktör Hakan Karaca ise önümüzdeki sekiz maçta iyi sonuçlar alabilecek güçte olduklarını belirterek, spor severlerin tribünde desteklerini esirgememelerini istedi. Karaca, yemeği düzenleyenlere de teşekkür etti.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Yemekten fotolar

===

Havuzun yıldızları

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar İl Birinciliği Yüzme Müsabakaları'nda, Antalya Koleji Yıldız Kız ve Erkek Yüzme Takımı Antalya birincisi oldu. Müsabakalar sonucunda Yıldız Kız Takımı 10750, Yıldız Erkek Takımı ise 10976 puan alarak birinciliğe imza attı. Toplamda 21726 puanla tüm rakiplerini geride bırakan takımlar, kupayı okullarına kazandırmanın gururunu yaşadı.

Antalya Koleji Yüzme Takımı antrenörleri Hakan Delibaş, Ekin Unan ve Begüm Uçak, tüm yüzücülerini tebrik ettiklerini söyleyerek, kazandıkları bu başarıyı sistemli çalışmaya borçlu olduklarını ifade etti. Antrenörler, 26-28 Nisan tarihlerinde Marmaris'te yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye derecesi hedeflediklerini belirtti.

Foto: Yüzme takım fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement