Kayseri Vali Yardımcısı Arı Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Vali Yardımcısı Arı Görevine Başladı

Kayseri Vali Yardımcılığına atanan Mustafa Arı görevine başladı.

11.08.2015 16:42

Kayseri Vali Yardımcılığına atanan Mustafa Arı görevine başladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Orhan Düzgün, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan İçişleri Bakanlığı'nın 2015/398 sayılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İzmir Çiğli Kaymakamlığı görevinden Kayseri Vali Yardımcılığı'na atanan Arı'yı makamında kabul ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Mustafa Arı

Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı, 1967 yılında Sivas'ta doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Kaymakam Arı, 1989 yılında kamu hukuk alanında yüksek lisansa ve Ankara Barosunda avukatlık stajına başladı.

Avukatlık stajını 1990'da tamamlayan ve Çanakkale'ye kaymakam adayı olarak atanan Vali Yardımcısı Arı sırasıyla İzmir- Seferihisar, Afyon- Başmakçı, Antalya-Kale (Demre), Antalya- Gazipaşa Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngilizce öğrenmek amacıyla 1992'de İngiltere'de bulunan Vali Yardımcısı Arı, 1993 yılında Konya- Ahırlı ve Burdur- Tefenni Kaymakam Vekilliği görevlerini de yaptı.

Vali Yardımcısı Arı, 1994 yılında kaymakamlık kursunu  tamamlayarak asaleten Sakarya-Karapürçek ilçesine Kaymakam olarak atandı ve sırasıyla Malatya-Kale Kaymakamı, Ağrı Vali Yardımcısı, Nevşehir Vali Yardımcısı, 2003-2008 Hukuk Müşavirliği (Bilgi İşlem Daire Başkanlığında e-İçişleri ve İl Özel İdareleri Muhasebe sistemi proje yöneticiliği) görevlerinde bulundu.

Manisa- Gölmarmara Kaymakamlığı ve sonrasında İzmir Çiğli Kaymakamı olarak görev yapan Vali Yardımcısı Arı, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan 2015/398 sayılı İçişleri Bakanlığına ait atama kararı ile Kayseri Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri Vali Yardımcısı Arı Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement